hoe moet het nu verder? *

hoemoet_1.jpgBezinning days are over.

Na de nodige gesprekken met mijn therapeut en oorkaarsleverancier heb ik beslist dat ik de volgende tijd heel veel ga schrijven, maar waarschijnlijk niet hier. Even blogcongé dus, tot ik weer ontplof van de goesting, en jullie mij als een verloren dochter in de armen zullen sluiten, tranen van ontroering plengend en uw neus leegsnuitend in mijn t-shirt. Het is een vooruitzicht dat me helemaal warm maakt vanbinnen, en waaraan ik me optrek in bange dagen. Net als aan alle superlieve mailtjes en andere vormen van TLC.

Mocht u mij en mijn dolle avonturen nog niet kotsbeu zijn dan houdt u de komende tijd best even de boekskes in de gaten.
Ik zeg maar.
*por*

Het ga jullie geweldig goed en zonnig, in de tussentijd.

* En wat “Hoe moet het nu verder” betreft: drie euro heb ik afgelopen week betaald aan Telenet voor oude afleveringen van het beste programma ooit. Jezelf bijna bevuilen van het lachen om Ingeborg die een rollenspel doet, het zijn de dingen waar ik voor leef.

Reacties

 1. Nieke

  Jippie!!! Een nieuwe post!!!
  Ok, geen come-back postje, maar toch een postje is een postje.
  Gelukkig dat mijn mama sinds enkele maanden Story koopt. :d MMmm, misschien moet ik ze eens een abonnement kado doen. :d

 2. Hopelijk zullen we nog vlug iets van Lilith en co horen! Laat je iets weten wanneer je in de boekskes staat.. en in welke boekskes?

  Groetjes Annelies

 3. Hanne

  Mon dieu! Eindelijk iemand die net zoals ik de humor van het programma “Hoe moet het nu verder?” in ziet!!! (spreek je het ook met Ingeborg stem uit als je je vrienden er tevergeefs mee aan het lachen probeert te brengen? Zo niet; Ik ook niet hoor!)

  Geweldig vind ik haar accent in het programma, onbetaalbare tvmomenten die rollenspellen! “Doe een baby na die enkel via geluid en beweging kan duidelijk maken dat er wat scheelt” bv

 4. ann

  En ik nu? Ge weet dat ik u boekskes niet kan lezen vanaf hier! Blijf ik nu in de kou staan? :(

 5. nathalie

  ge zijt wel een goei! :p

  geniet van uw blogcongé, ik hoop alleen dat die niet té lang duurt. mijn lezeressen gaan dat heel jammer vinden… (en ik ook)

  groet,
  de journaliste van het glossy magazine

 6. Talitha

  Ik ga u ook missen, en off-topic: zo’n shirt bestellen via tshirthell.com, daar hebben jullie ervaring mee, toch? Hoeveel zyn de verzendingskosten ongeveer?
  Dankje!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>