Aumagad, Fata Morgana

e_fata_501_uitdager_240.jpgAl vijf jaar kijken Youri en ik bijzonder sip op het einde van elke Fata Morgana, wegens weer geen uitdaging voor ons aller Ieper. Ook interessant om weten: al weken ben ik een beetje verliefd op Tom Waes omdat hij zeer vriendelijk en charmant was tijdens een telefonisch interview en zelfs met mijn grapjes moest lachen.

Om maar te zeggen: AUMAGAD, HASTN, FATA MORGANA IN IEPER VANDEWEEK. MET TOM WAES. (l)

Ik eis congé van mijn baas zodat ik heel de week achter Geena Lisa aan kan hotsen en compleet hyper over de markt kan lopen tijdens de Volksvergadering en al. En iets met Tom Waes. Vanalles met Tom Waes.

Aumagad hastn. Na al die jaren.

Check het uit!

Reacties

 1. achter geena lisa aanhotsen en hyper doen… niks van, leren steltlopen, dádde!

  wijzelf kunnen trouwens niet komen kijken, ik zal boordstenen aan het inmetselen zijn :-(

 2. Aumagad, na Lilith in de boekskes nu nog ook Lilith op tv???
  Ik moet deze namiddag in Ieper zijn, misschien dat ik ze zal tegenkomen hé ;-)
  Groetjes

 3. JeroenG

  ze zitten in de fuifzaal met hun ploeg, sinds 9u deze morgen. ze zijn nu op de markt aan het rondcrossen.

 4. Elke

  Tom Waes vanmorgen trouwens gezien in Antwerpen, in een sm-pakje, met grote snor en helemaal kaalgeschoren… Kaal hoofd staat hem wel, snor iets minder. Ze zijn bezig met opnames voor ‘de sm-rechter’. Vandaar.

 5. Elke

  Tom Waes vanmorgen trouwens gezien in Antwerpen, in een sm-pakje, met grote snor en helemaal kaalgeschoren… Kaal hoofd staat hem wel, snor iets minder. Ze zijn bezig met opnames voor ‘de sm-rechter’. Vandaar.

 6. Elke

  Tom Waes vanmorgen trouwens gezien in Antwerpen, in een sm-pakje, met grote snor en helemaal kaalgeschoren… Kaal hoofd staat hem wel, snor iets minder. Ze zijn bezig met opnames voor ‘de sm-rechter’. Vandaar.

 7. Ik verwacht minstens dat jij nu 72u op een paal gaat zitten !
  Ik kom jou dan hoogstpersoonlijk op de gevoelige plaat zetten voor de voorpagina van je-weet-wel-welk gazetje !

 8. Isolde

  Ben benieuwd wat dat zal geven hier in Ieper. Tot nu toe nog niet veel van gezien behalve dat ze gisteren op de markt rondreden terwijl ze aan het filmen waren vanuit een auto. (heb me vlug verstopt)

 9. Barbara

  En, hoe is’t geweest?
  Sterren binnengehaald?
  (gisteren niet gekeken nl)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>