inspiratie

randypausch.jpgEen tijdje geleden stuurde mijn broer, de welbekende televisiester *winkwink*, mij een video met de boodschap dat ik moest kijken, wegens geweldig inspirerend.

En ik keek.
En ik was geweldig geïnspireerd.
Zo geweldig dat ik Youri dwong om heel de video op zijn iPhone te zetten, om te bekijken als hij ergens moest wachten.
En ook hij was geïnspireerd.

Door Randy Pausch dus, de prof die terminaal ziek is en het in zijn laatste lecture heeft over het belang van je kinderdromen nastreven.

Randy Pausch kreeg nog drie tot zes maanden te leven, en zit nu in zijn negende maand. Vandaag kreeg ik de speech onder ogen die hij twee weken geleden gaf aan de school waar hij les gaf. En ik zou hem opnieuw aan iedereen willen tonen. Wat ik dan ook een beetje doe, op kleine schaal.

Randy Pausch is geweldig.

Reacties

  1. catherine

    Amerikaans, dat wel, maar voor mij daarom niet minder wow. Gisterenavond gekeken samen met mijn man die doorgaans niet echt te vinden is voor die dingen, maar hij bleef toch maar mooi voor het scherm zitten :-)

  2. Kenny

    @Marleen: ja, maar dat vond ik maar een flauw afkooksel van zijn presentatie. De mens is duidelijk meer op zijn gemak in een aula.

    Amerikaans, ja… maar toch :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>