vanmorgen

iphone-3g-announce.jpg

 • ben ik om half vier uit mijn bed gerold
 • schrok ik me een ongeluk toen ik zag dat er om kwart na vier al zestien man stond aan te schuiven aan de Applestore, waaronder één iemand sinds tien uur gisterenavond
 • hoorde ik geruchten dat er maar vijftien per winkel waren
 • verloor ik dan ook meer en meer de moed
 • volharde ik in de boosheid
 • ook al was ik moe en had ik krampen in mijn kuit
 • moest ik lachen met de steeds langer wordende rij en de steeds kleiner wordende kansen van de late arriveerders
 • deelde ik tijdens een stortbui een paraplu met Youri en drie andere nerden
 • heb ik echt serieus wat afgelachen met mijn nieuwe nerdbuddies
 • leek het er even zwaar op dat het niet voor vandaag zou zijn
 • maar liep ik rond zeven uur toch met de veertiende en laatste iPhone 3G naar buiten
 • een zeventigtal mensen achter mij vond mij plots minder tof, zag ik

En u dacht dat mijn broer een nerd was.

Reacties

 1. vortzak

  Aha! En, is het 8Gig of 16Gig? Kan je zomaar met een Base-simkaart daarmee bellen? Werkt al dat surfen en dat gps-en redelijk gemakkelijk? Kan je gemakkelijk items toevoegen aan de iCal?

  Als dat allemaal goed meevalt, dan laat ik iemand een 16Gig meepakken vanuit de states. 190 euroots. Batje!

  Enfin, het amusement ermee!

 2. Hehe goede moed gehad Lilith :-) have fun ermee! Ik ga nog eventjes de kat uit de boom kijken…

  Ik blijf me wel verbazen hoe er nog steeds mensen zijn die het nieuwe concept nog niet begrepen hebben, ook al is dit al uitvoerig uitgelegd op het ganse internet ;-) … DUS een iPhone meebrengen uit de States zal niet lukken!. Zucht.

 3. Youri

  @vortzak: je kan ze niet meer meebrengen uit de States want ze worden enkel nog verkocht samen met een abonnement van AT&T

 4. vortzak

  Dus die hele hetze van die simlock te omzeilen lukt niet meer ofwa?

  Crap…

 5. Janenlinda

  Fashion victim
  From Wikipedia, the free encyclopedia

  A fashion victim is a term – claimed to have been coined by Oscar de la Renta – that is used to identify a person who is unable to identify commonly recognised boundaries of style.
  Fashion victims are victims because they are vulnerable to faddishness and materialism, two of the widely recognised excesses of fashion, and consequently are at the mercy of society’s prejudices or of the commercial interest of the fashion industry, or of both

 6. Gelukzak! Net de laatste zeg…
  Ik zou dat er nooit van zijn leven voor over hebben: zo vroeg op staan voor een gsm! ;)

 7. ¨PippiPebbles

  En ik vond die 5 man die om kwart voor 9 aan de Mobistar winkel in den Oude God stonden aan te schuiven, terwijl de winkel pas om 9u30 opengaat, al goe zot (ik weet natuurlijk ni hoelang die er al stonden, maar ik moest toch even gniffelen. Maar er zijn er dus nog zotter…

 8. ninfje

  Tsk, wat is dat toch. Mijn lief kwam deze avond thuis met de volgens hem laatste iPhone van het land (hij overdrijft graag eens). Apple gaat mij nog verhinderen van ooit kinders te kopen met al die peperdure gadgets, verdorie.

 9. Zo-ene heb ik nog niet. Ik heb wel heerlijk lang geslapen (ik was al lang blij dat mijn nageslacht me dat voor een keer gunde). Misschien koop ik er wel nooit zo-ene. Waarschijnlijk niet zelfs. Als een mens zich maar amuseert hé.

 10. Hoe doet ge dat om eerst te merken dat er zestien man staat te schuiven, vervolgens te horen dat er wellicht maar vijftien per winkel zijn en tot slot met de veertiende en tevens laatste naar buiten te gaan? Heb je dan twee nerds gekneveld of heb je ostentatief geroepen ‘kijk daar, er loopt daar juist een Iphone voorbij in die andere straat!’ waarbij ze aan het hollen sloegen?

  En voorts: stond er geen vent met een paardenstaart in je buurt? Zo ja: die ken ik!

 11. Veel plezier ermee, maar voor dat geld ga ik liever twee weekjes naar Spanje. :)

  En misschien snap ik het niet, maar is die iPhone nu echt zoveel beter dan een andere (3G) GSM?

 12. Oehhhh mjam, en, hoe bevalt ie? Ik wil er binnenkort ook een, maar in NL betaal je ze netjes per maand af dmv je abonnement, ben ik wel blij om moet ik zeggen want de prijs in Belgie liegt er niet om. Net op tijd de grens weer overgestoken..

 13. Tania

  Ik moet zeggen, die ganse Ipod-rage ontgaat mij een beetje. Da’s gelijk televisie, met hun HD-toestanden en weet ik wat nog allemaal, ik ben 30 en ik kan dat dus niet volgen hé, dat belooft voor mijn zestigste.

 14. Hij bevalt super, ik word met de dag verliefder op al die geweldige applicaties die erin zitten en het feit dat ik blogs kan lezen en mailtjes kan versturen en filmpjes kan bekijken op de trein. Heaven, zegt deze nerd.

  @freaq: er waren er uiteindelijk veertien, waarvan 2 van 16 GB. Aangezien er een paar voor mij stonden die per se zo eentje wilden en besteld hebben in plaats van één meegenomen had ik nog net de laatste. Ik heb echt mijn manieren gebruikt. :)

 15. enneuh – voor iemand zoals ik, die heel erg veel word docs moet bekijken voor haar werk, interessant? Of waag ik me toch beter aan een Blackberry? Of een HTC?

 16. HTC Touch Diamond RULES!
  Maar de iPhone ziet er ook wel cool uit hoor… Ik denk dat beiden aan elkaar gewaagd zijn! Ongeveer dezelfde specificaties eigenlijk.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>