you like me, you really like me

chuck.jpgEr doet al een tijdje een stokje de ronde in Vlaams Blogland waarin bloggers andere bloggers een prijs toekennen voor verdienstelijkheden. Het stokje zorgde ervoor dat ik de laatste dagen gevleugelde woorden te lezen kreeg als:

“Lilith heeft al voor heel wat lachsalvo’s en traantjes gezorgd, ik ben fan!”

“Zeer leuke schrijfstijl!”

“Haar immer vlotte logjes zijn niet zelden met schoolmeisjesachtig aandoende luchtigheid geladen, maar de knappe verwoordingen en het schijnbare gemak waarmee ze haar uitlatingen aan het scherm toevertrouwt, maken dat ik haar blog telkens weer met de nodige gretigheid opzoek.”

“Een hippe, coole madam, ze is gewoon geweldig leuk om te lezen! Redactrice bij Story en aan een eigen boek bezig, terecht.”

Echt, mocht ik mezelf zo goed niet kennen, ik zou denken dat ik een kweetnie hoe toffe ben.

En wees maar zeker dat al die zinnen extreem goed gaan staan op de achterflap van mijn eerste dichtbundel “Ik, geweldige hithoer”.

In ruil voor zoveel lieve woorden, I give you, mijn hoogst persoonlijke bloglijstje.
De volgorde is niet belangrijk, wie erin staat heeft mijn eeuwig respect en is dus belangrijker dan een winnaar. Oder so.

Ik weiger wel dat afschuwelijk lelijke logo te posten wegens dat het mijn blogdesign voor eeuwig en altijd zou bezoedelen.

* Dooce: What is there not to love? Dooce is zo fantastisch dat ik al haar monthly newsletters aan haar dochter al minstens drie keer heb herlezen (het zijn er 54, mind you), tijdens het lezen meermaals zo hard heb moeten lachen dat de buren kwamen kijken of er een kalf aan het verdrinken was en van sommige stukken zo zwaar onder de indruk was dat ik de helft van mijn omgeving heb gedwongen om ze te lezen. Ja, ik dwing mensen om blogposts te lezen, ja. U mag mij uit uw lijstje van sympathieke bloggerds gooien nu het nog kan. Oeh, en heb ik al vermeld hoe compleet idioot dolletjes ik de Daily Chuck vind? U mag drie keer raden hoe.

* Dietgirl:Ooit op terechtgekomen toen ik nog een big momma was en steun zocht in blogs in plaats van in hometrainers, en altijd blijven hangen. Omdat Shauna Reid één van de grappigste bloggers op deze planeet is en daarnaast ook één van de beste boeken van deze planeet heeft geschreven over dik zijn en afvallen en all things fatso. En mij betaalt in zakken Doritos om er uitgebreid reclame voor te maken op mijn blog.

* Jacq: Ik ben ervan overtuigd dat Jacq de ingrediëntenlijst van een zak chips kan overtikken op haar blog en er nog voor kan zorgen dat ik het meest hilarische vind dat ik de laatste tijd heb gelezen. Het afgelopen jaar was helemaal niet grappig, en toch is ze erin geslaagd om ook tijdens de grootste miserie ongelooflijk goede blogposts te schrijven. Wat mij betreft is Jacq op dit eigenste moment de allerbeste blogster van de Lage Landen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over haar compleet geschift goede columns. Ben ik een beetje een fan, hastn? Ben ik?

Morgen Als ik nog eens vijf minuten tijd heb, de rest van mijn top zeven. U kunt mij nog omkopen door mij allerlei lekkernijen aan te bieden of oneerbaar te benaderen.

Reacties

  1. Iris

    En al die mensen hebben overschot van gelijk.
    Keep on the good work!

    Alleen het bovenste linkje in je post werkt niet. Foutje van het internet?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>