[FLORIDA] dag 5: The Florida Mall en Hollywood Studios

vrij.jpgVandaag was de dag dat tropische storm Hanna aan ons voorbij zou trekken, en dat moest gevierd worden door middel van een oud inheems gebruik dat ook wel eens geld uitgeven genoemd wordt. Op naar de Florida Mall, dus, door regen ende wind met de trouwe SUV. Al viel het al bij al wel mee met dat kutweer, want in tegenstelling tot in de Vlaanders blijft het hier wel warm als het regent.

De Florida Mall was groot genoeg om alle winkelbehoeften te vervullen die ik in mijn vege lijf had. Net als alle behoeften die ik in me had op het vlak van M&M’s.

vrij_1_kl.jpg vrij_2_kl.jpg vrij_3_kl.jpg

Ook zottigheid: een winkel waarin je kon surfen, en een standje waarin mensen hun tanden lieten bleachen alsof het niets was.

vrij_4_kl.jpg vrij_5_kl.jpg

Het was de bedoeling dat dit een rustdag werd, maar het werd uiteindelijk een dag waarop we nogal wat geld uitgaven en ook nog eens last minute beslisten om toch naar de Hollywood Studio’s te gaan, een park waar we normaalgezien eigenlijk geen tijd voor hadden. Maar wij zijn hard. Keihard.

vrij_6_kl.jpg

En wahaha, een Honey, I Shrunk The Kids-dink!

vrij_7_kl.jpg vrij_8_kl.jpg

Voor de rest vooral gerock ’n rollercoasterd en met open mond gekeken naar de hele drommen jonge christenen die getooid in t-shirts met boodschappen als “I belong to Jesus” en “addicted to the lord” het park kwamen binnengewandeld. Bleek dat er een Night of Joy was in het park vanavond, waarop geuzen als wijzelf niet mochten aanwezig zijn. Gelukkig had ik mijn “If Jesus comes back we’ll kill him again” t-shirt niet aan, of ik had het er waarschijnlijk niet levend vanaf gebracht.

Morgenochtend mogen we op een behind te scenes tour in de Magic Kingdom, waarin we vier uur achter de schermen worden rondgeleid. Er mogen geen foto’s genomen worden, maar ik ga wel een tekening maken of azo. En anders in België, alles ça va?

Reacties

 1. jessie

  ok, héél even serieus: GAAT HET?!
  surfen, ik dacht…ja ja, ok, maar wij hebben toch ook internet dingn in t stad….tot ik op de foto klikte….ok…Dat hebben wij HELEMAAL niet! Nergens!!

  en euhm: hoeveel kilo’s m&m’s zijn daar wel niet zeg?!

  en vooral: waarom ben ik nog nooit naar Florida geweest??!!

  T amusement nog daar en keep those reports coming!!

  Wat staat er eigenlijk nog op t programma na de negen dagen in de villa?

 2. Isolde

  Mmmmmmmmmmm, die M&M’s zien er super uit. Misschien een beetje meenemen om te sneukelen terwijl je scrapt??? Is maar een ideetje hoor, haha.
  Supertoffe foto’s ook van de Hollywood studios.

 3. Kheb ook in die surfwinkel gestaan. Dat is de enige winkel in Amerika waar je binnen kan surfen, als ik het goed heb. En voor de rest: heimwee maat, veel heimwee.

 4. kaateke

  Ok ja vanaf nu ga ik sparen, heel veel sparen, en geen geld meer uitgeven aan killerheels, amazing corsetten. Ik ga gewoon sparen en misschien kan ik dan als ik 80 ben ofzo ne keer naar Florida!

 5. kristof

  Mor alley, wie zou er nu de Hollywood Studio’s overslaan? Met Tower Of Terror en Fantasmic, en de geweldige restaurants. En vooral de leuke winkels en sfeer. de voormalige MGM Studio’s zijn mijn favoriete Disney park in heel Disney World. Vooral hun mega kerstwinkel vind ik super!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>