[FLORIDA] dag 7: Kennedy Space Center en Cocoa Beach

zo.jpgJongentjes en raketten, er is toch iets mee, besefte ik vandaag toen ik Youri met grote ogen zag kijken naar alles dat ook maar van ver iets te maken had met ruimtevaart. En geloof me vrij: in Kennedy Space Center kunnen jongentjes serieus hun astronautenhartje ophalen. En meisjes kunnen er dan weer achteraan trippelen en meer kijken naar de jongentjes dan naar de raketten. Want dat is nu eenmaal wat meisjes doen.

Dat en op vreemde manieren in de eerder besproken raketten verzeild geraken.

zo1_kl.jpg

zo2_kl.jpg

En van Rock on doen achter een lief dat vooral de spaceshuttle mee op de foto wil. Een lief dat echt alleen maar adidasklakken draagt als het tegen de veertig graden is, mind you. En hij heeft ook geen enkel voetbaltruitje in zijn kast hangen. *wijst*

zo3_kl.jpg

Ook een hoogtepunt: ikzelf die na een week in de Ustated Nites mijn eerste hamburger naar binnen werk.

zo4_kl.jpg

En! We hebben een Spaceshuttle launch-simulatie gedaan, en de actual shuttle gezien die klaarstaat om te launchen in oktober, een moon rock aangeraakt en een gevriesdroogde napolitana gegeten! I know!

zo5_kl.jpg

zo6_kl.jpg

zo7_Kl.jpg

zo8_kl.jpg

Na al die malle dingen zijn we doorgereden naar Cocoa Beach, alwaar ik een cocktail heb binnengegoten op de pier.

zo9_kl.jpg

zo10_kl.jpg

zo11_kl.jpg

Ik geloof dat ze dit in sommige regio’s tgoeleevn noemen.

En alsof dat nog niet genoeg was zijn we ’s avonds iets gaan eten in Celebration, een echt dorp dat ontwikkeld is door de Walt Disney Company en waar echte mensen in een compleet ideale Truman Show-achtige omgeving wonen.

zo12_kl.jpg

Het was al een beetje donker toen we er arriveerden, en dus hebben we geen foto’s die de geweldigheid van Celebration weergeven, maar mannekes, geloof mij als ik zeg dat het er compleet fantastisch is. Zo fantastisch dat ik wel tien keer heb gezegd dat ik er direct zou kunnen wonen. En guess what? Er zijn daar dus nog altijd huizen te koop en al hé. *zugd*
Op Flickr staat wel één en ander.

zo13_kl.jpg

Morgen worden het de Universal Studio’s. :)

Reacties

  1. kristof

    ma how seg, ik heb dat zakje gevriesdroogde ice cream ook gekocht toen ik er de laatste keer was! het was nog “lekker” ook :) Ben er intussen al twee keer geweest, maar zou er gerust nog een derde keer heen kunnen. Ik ben als jongen ook zot van raketten :$

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>