[FLORIDA] dag 8: Universal Studios en Islands of Adventure

islands.jpgHet heeft lang geduurd, beste vrienden, maar den dezen is officieel versleten. Toen we vandaag de poorten van de Universal Studio’s binnenwandelden en weer dertigduizend attracties zagen en eetstandjes en bordjes en slechtgeklede Amerikanen die heuptasjes nog steeds aanzien als God’s greatest gift to mankind moesten Youri en ik zelfs toegeven dat we een beetje pretparkmoe beginnen te worden.

Geen paniek, het was volledig verwacht en ingecalculeerd, en in mijn geval komt het gevoel veel later dan ik verwacht had, want ik ben eigenlijk helemaal niet zo pretparkminded. Maar zie, na een week park in en park uit hebben we het allebei toch bijna gehad.

Wat niet wil zeggen dat Universal niet cool was, integendeel, we hebben opnieuw fantastische attracties gezien en geweldig zotte dingen gedaan. Maar als je na alweer een fantastische 3D-show alleen maar kunt denken dat je toch echt wel al veel fantastische 3D-shows hebt gezien, dan weet je het wel.

Morgen nog één park, en dan moeten we al afscheid nemen van ons huisje met zwembad. Het gaat zoveel pijn doen, maar in ruil mogen we wel naar de Keys en Miami! WiiiHoOw. Ik heb werkelijk geen idee of we daar internet zullen hebben, maar op dit moment vind ik dat niet zo erg want ik ben precies ook een beetje tripreportmoe. Als het niet geeft ga ik een paar foto’s van vandaag op Flickr zwieren, dan hebben jullie toch een klein beetje een idee.

Cool?
Cool.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>