[FLORIDA] dag 9: SeaWorld

sea.jpgWe hebben het gedaan: acht parken in negen dagen, en dan nog eens een behind the scenes tour als kers op de taart. Het is mooi geweest. Ik heb alvast genoeg attracties gezien voor de rest van mijn leven, al vrees ik dat dat van mijn metgezel niet gezegd kan worden.

SeaWorld was in elk geval een erg leuke afsluiter van pretparkweek.

Waar anders kun je én dolfijnen en staartroggen voederen, zeekoeien in de ogen kijken én gigantische orka’s speuren?

sea1_kl.jpg

sea2_kl.jpg

sea3_kl.jpg

Manatees rockz0rs!

De shows waren ook super, alleen jammer dat we aan het begin van de Shamu-show een tenenkrullende tribute to the troops moesten doorstaan waardoor ik bijna heb moeten overgeven op mijn schoeisel.

sea4_kl.jpg

sea5_kl.jpg

sea6_kl.jpg

Dit soort dingen doen ze niet hoor in Vlamertinge. :/

Morgen laten we ons huis met zwembad voor wat het is en rijden we door naar Palm Beach, wat naar het schijnt een uurtje of drie cruisen is.

Ons laatste avondmaal hebben we eervol genuttigd bij de Italiaan in Celebration.

sea7_kl.jpg

We gaan u missen, Kissimmee, we gaan u waarlijks missen.

Reacties

  1. Haaa Seaworld. De moeite he! Aan je foto’s te zien, zit je ongeveer waar ik zat en is er nog niks veranderd op een jaar tijd :-). En ja, dat van die “troops” hebben wij ook moeten doorstaan… Americans will be Americans zeker?

  2. jessie

    goeie verdere reis!
    Als we je niet meer lezen hier: geniet er nog van en kom veilig terug thuis hé!

  3. Seaworld vond ik ook de max, maar die tribute deed ook het haar op mijn armen rechtstaan. Heb uit koppigheid mijn armen over elkaar geslaan, mijn lippen op elkaar geknepen en heel erg boos gekeken.

  4. FromTheUS

    Kunnen wij Belgen eens ophouden met te generalizeren over ’the Americans’ en ’the troops’? Kan het dan echt niet dat er soldaten zijn hun best doen om er toch nog iets van te maken in Irak én die daar enorm veel voor opgeven?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>