Stand van zaken, part deux

no_shopping_today-tyn06u-s.jpgMet nog één week te gaan is mijn tussenstand als volgt:

Gekocht:

* Een pak scrapbookpapier van een euro of tien wegens dat ik op weekend was en er anders ging moeten bestellen op internet, wat veul en veul duurder is.
* een cd op iTunes voor 6,99 euro. Allez hastn, mijn iPhone was zo leeg en ik vond dat toch echt geen geld.


Niet gekocht:

* truien
* bottekes
* alle andere cd’s die ik zo hard wilde
* boeken
* parfum
* schmink
* broeken
* juwelen
* jassen
* kleedjes

Nu gijlie.

Reacties

 1. Alles uit je tweede lijstje, plus een cd op Itunes en een hoop scrapbookpapier. Ik kan er ook niet aan doen. Het meest decadante overdeschreefgaan was gisteren een allyoucaneateken doen in Disneyland voor 25 euro de man. Eén drankske inbegrepen, en we hebben véél gegeten, dus zelfs dat valt mee. Ik heb het trouwens nog gezegd op het einde van de dag tegen Driesterje, dat wie dat wilt daar eigenlijk zot veel geld kan verbuuschen in dat park, maar dat ik daar precies nooit nood aan zal hebben. Ik ben één van die mensen die de oorlog nog geweten heeft, t zal daarmee zijn. In Irak hé.

  :p

 2. Een paar bottekens, twee kleedjes, een schoon t-shirt en een panty. Oja, en het bezoek aan het schoonheidsinstituut. Maar dat is allemaal op de rekening van de mama (keihandig). Ikzelf heb een heel week ongeloofelijk bespaard op eten, max. 13 euro uitgegeven ofzo.

 3. Vuur

  Wél gekocht: een gloednieuwe combimicrogolf, een paar tijdschriften, en op de rommelmarkt een kastje voor vijf euro, een dienblad voor twintig cent en twee lampenkapjes voor twintig cent/stuk.
  Zeer verleidelijk maar niet gekocht: een nieuwe gsm, hele schone bottekes van de Sacha en parfum.

 4. Broere Kenny

  Volhouden zus! De sterkste koopkracht is de niet-koop-kracht. (or something)

  Weten jullie trouwens dat het venstertje met “comment submission failed” nog altijd jullie fifties diner-design heeft? :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>