Stand van zaken

zattebotn.jpgAnderhalve week. Zo lang heb ik al geen boeken, geen muziek, geen kleren, geen halskettingen en geen andere niemendalletjes gekocht. En you know what? Zonder moeite, ook nog. Behalve twee vrolijkgekleurde vuilnisbakken, die we echt nodig hadden (er stond nergens dat ik geen vrolijkgekleurde vuilnisbakken mocht kopen, mind you), ben ik helemaal clean. In sommige verenigingen geven ze je voor zo’n dingen een sterretje. Maar niet hier.

Om mezelf te belonen voor zoveel niet-commerciële heldenmoed vertrek ik morgen op scrapbookweekend naar het cosmopolitische Lichtervelde. Het plan? Steek twintig vrouwen voorzien van kilo’s lijm, scharen, papier en de nodige alcohol in een huisje, wacht twee dagen en zie hoe ze naar buiten komen gestrompeld met een wazige blik en twintig scheef aaneengeplakte scrapbookpagina’s.

Kan niet misgaan, dunkt mij.

Reacties

 1. PippiPebbles

  Allright, nog 2 en een halve week te gaan!!
  Enne, jammer dat ik dit weekend moet werken, want anders had ik u misschien wel eens tegengekomen op dat weekendje!!

 2. ge zegt dat nu! een hip weekend! binnen het territorium van mijn editie! ik had daar een reportazie kunnen van maken! of laten maken!

 3. jessie

  jij liever dan ik ;-) (wat het niets kopen plan betreft)
  scrapbookweekend lijkt me geweldig! Enjoy
  en hopelijk mogen we hier meegenieten van de resultaten?

 4. severine

  amuseer je! Zou dat ook best geweldig vinden.

  Want met de 2 kindjes is het scrapbooken al vele verminderd! Maar het is en blijft een passie

 5. Ruben

  Goh, daar zal wellicht volk naar komen zien! Misschien iets voor een Story reporter naar uit te nodigen, voor een verslag om naast een artikel van de pfaffs te publiceren :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>