lilith en de lollige entiteiten

evelinejohan.jpgEen week of tien geleden ben ik zo snugger geweest om tijdens een redactievergadering nogal overmoedig mijn hand op te steken toen gevraagd werd wie de komende weken Het Zesde Zintuig op vtm wilde coveren. Met de gedachte “ach, kwilkik wel een keer zo’n helderziende interviewen, dan kunnen we nog eens lachen, hahaha” verliet ik de vergadering, compleet onwetend over het onheil waaraan ik mezelf net had blootgesteld.

Tien weken en twintig interviews met helderzienden later zal mijn leven nooit meer hetzelfde zijn.
Ik heb vragen gesteld als “Hoe vaak ziet u uw overleden familieleden dan, laat ons zeggen, per week?”, “leggen die entiteiten contact met u, of legt u contact met de entiteiten?” en “Is dat dan niet geweldig akelig, als een overledene in uw lichaam kruipt?”. U had respect voor Johan Terryn omdat hij niet moest lachen met hysterische helderzienden die wenend door het gras rolden? Dan verdien ik toch ook een paar lepels, voor het aanhouden van mijn journalistieke sérieux op elk mogelijk moment.

Ik heb geleerd dat iemand in of uit zijn kracht kan staan, ik ken het verschil tussen healing, reading en fotometrie, en het kan niet lang meer duren of ik leg voor het eerst contact met mijn persoonlijke gidsen.

Hoewel. Na tien weken in een geweldig rare wereld bestaat er nog steeds geen grotere non-believer dan ondergetekende. Als ik niet in mijn kracht sta, dan staat er niemand in zijn kracht, mijn gedacht.

Reacties

  1. MissC

    En zeggen dat ik diene Itali(of zoiets) gisteren zag op…….de Horecabeurs! Hij blijkt een vertegenwoordiger te zijn voor hotelporselein (alweer of zoiets), dat was dan toch een stand waar ik met een grote boog ben rondgewandeld, anders had hij zéker aangevoeld dat we nog op zoek waren naar borden en tassen…

  2. Sas

    Ik heb ooit de twijfelachtige eer gehad Naomi te horen… euhm… zingen. Op het verjaardagsfeestje van mijn toenmalige werkgever. Ze zong mee met “I will always love you” van Whitney Houston. Haar vriendje was wel zo attent om de plaat wat luider te zetten bij al te hoge of te lange uithalen. Ze deed dat als cadeau voor de jarige. Toen bewoog ze zich nog in het milieu van de soundmixers. Blijkbaar heeft ze nu een iets lucratievere business gevonden.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>