net nu

svhj2008.jpgNet nu ik eindelijk wel eens genomineerd ben, en niet eens met vierduizend anderen maar met negen. Negen uitverkorenen én biebie!
Net nu er duizenden zoekende zielen op mijn persoonlijke internetdagboek terecht komen en maar wat graag willen lezen wat ik allemaal kan.
Net nu het moment eindelijk gekomen is om misschien heel even de koningin van de blogosfeer te zijn.
Net nu verhuist mijn vent mijn blog van server, en niet eens zo goed, want mijn archief marcheert niet. DE INCOMPETENTE BROKKELAAR.

Beste hastn, geloof mij vrij, er zitten pa-rel-tjes (!) tussen, in dat onleesbare archief.
Af en toe een schone stijlfiguur, geen punt of komma te veel, en soms een dt-foutje om het charmant en kleinschalig te houden. Jaha, zo kennen wij talesfromthecrib.be wel.

En ik wil niet klinken als ondankbaar vreten, maar die bward, die was toch echt wel te lelijk om op mijn kast te zetten.

(dit gaat natuurlijk helemaal over mij, maar als u dan echt ook nog op iemand anders wil stemmen, doe dat dan op ishku en michel. Het zijn rakkers, zulle!)

Reacties

  1. Youri

    Het komt wel in orde. Nog een beetje geduld. De mensen van Movable Type moeten nog willen meewerken.

  2. Youri

    De archieven zouden terug moeten werken. Nu nog eens proberen om een capcha te installeren. En ik zeg dat allemaal alsof ik heel goed weet waar ik mee bezig ben :cool:

  3. Hey lieverd, als ik zo vrijpostig mag zijn je onder die categorie te plaatsen (zucht, en dit is weer een veel te lange introductie waarin veel te weinig gezegd wordt), ik blog ook. Mag ik tot je vriendjes, linkjes horen? Dat zou me zo ontzettend blij maken… Doe eens iets voor een ander, hé. M’n website staat (hoera!) bij website enneuh. Ik geniet van jouw blog, verhaaltjes van thuis, schattig en zo raak.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>