hmmmz

gehaktbaltomaatklein.jpgIk was van plan om elke dag iets te koken uit mijn onmenselijk grote kookboekencollectie, maar ik raakte niet verder dan één Mexicaanse ovenschotel en één keer balletjes in tomatensaus van Nigella Lawson (vanavond). Zelfs op oudejaarsavond was gourmet het culinairste dat ik uit mijn mouw wist te schudden. Ik was van plan om te lezen tot ik scheel uit mijn ogen keek, maar ik kwam niet verder dan een boek over Joseph Fritzl dat ik van de redactie heb meegepikt omdat niemand anders durfde toegeven geïnteresseerd te zijn in verkrachtende kelderbeulen, en een paar eerste pagina’s in een boek of tien. En dat bloggen, daar had ik zelf ook meer van verwacht.

Ik zou heel mijn huishouden in orde brengen, maar mijn innerlijke Martha Stewart kwam niet verder dan het organiseren van mijn schmink in een nieuw ladenkastje, en het onderbrengen van heel veel boeken in een gekregen IKEA-kast. Al de rest is nog steeds even grote chaos als aan het begin van mijn verlof. Ondertussen zijn er plaatsen in mijn hoofd waar het in geen jaren zo chill is geweest, terwijl het op andere locaties geweldig hard stormt. Sta ik doorgaans fris en hyper aan de start van een blinkend nieuw jaar, dan nu vooral een beetje suf en in de war.

Tweeduizendennegen, ik weet het nog zo niet.
Eerst balletjes.

Reacties

 1. Ik zie een foto van een celebrity voorbij komen en denk ineens: Dat is Lilith van TFTC!

  Het was Lily Allen.
  Ik hoop dat dat niet beledigend opgevat kan worden.

 2. Ha, heb je dat ook dat je nooit weet wat koken hoewel er ongelooflijk veel recepten in de kast liggen? En bij elk nieuw kookboek dat je in je handen krijgt denkt: wow! Hoewel je al zoveel leuke boeken in die kast hebt zitten :D.

 3. cara

  hallo,
  eerste keer dat ik je lees.
  Ik kwam bij je terecht omdat ik diëten zoek.
  Je schrijft echt geweldig en zo herkenbaar voor velen denk ik.
  Succes en doe zo voort zou ik zeggen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>