Nog twee keer

NewYorkNewYork.jpg“Youri!”, zeg ik dan.
“Besef jij wel dat het nog maar twee keer slapen is, en dat we dan naar NewYorkThebigappleNYC gaan???!!!”

En neen, moeten wij dan toegeven aan onszelf, wij beseffen dat precies nog niet zo goed.

En dus proberen we ons hoofd erop voor te bereiden door te kijken welk weer het zal zijn (dikke vlokken sneeuw, zaterdag), wat we allemaal niet mogen vergeten (geld! Veel geld! En adressen van winkels!) en hoe we alle dingen die we willen zien in zes dagen kunnen proppen.

Op mijn lijstje “niet vergeten!!!” staat naast “mijn goed humeur!” ook mijn laptop, trouwens. Dat wil zeggen dat die niet klaarligt in de crib om gestolen te worden door bloglezers met minder goede bedoelingen (*kijkt streng maar rechtvaardig*), maar ook dat ik hier wel eens van tripreport zal komen doen.

Dat er hier nog eens iets gebeurt en al.

Reacties

 1. Ik kijk er al naar uit, naar dat triprapport natuurlijk! Vergeet niet om massa’s foto’s te nemen (maar dat zal wel niet zeker?)

 2. lilith

  @JT: mijn lange onderbroek ligt al klaar!

  @ellen: tijdens onze vorige reis vond ik het na een hele dag rondhotsen geweldig fijn om in het hotel de foto’s te bekijken en wat in het wilde weg te schrijven.

  Zien of het nu ook het geval is, maar ik doe in elk geval mijn best. Draadloos internet op de kamer wahey!

 3. JT

  En warme pulls. Voor in de valies. Al gezien hoe heerlijk fris het ginderachter kan zijn? Een vriendin van ons verhaalde over het opdrijven van haar knippersnelheid in Chicago om te voorkomen dat haar traanvocht bevriest. (Rond nieuwjaar was het kwik daar even onder de -30 °C gezakt)

 4. ellen

  Jaaah leuk!

  Al mag wat mij betreft die tripreport ook wel na afloop hoor. Zolang je dan maar wel tijdens je verblijf goed op een papiertje noteert wat je doet zodat ik weet waar ik in maart allemaal naartoe moet :) Wel dat papiertje overtikken dan hè!

  Besteed je tijd maar lekker aan alles wat er daar te zien is. Goede vlucht en heel veel plezier!

 5. severine

  1 woord : GENIET!!!

  see and hear you when you come back!!! maar ook vooral een veilige vlucht heen en terug gewenst !!!

 6. jessie

  zeker doen die laptop!!
  OVERAL kan je draadloos op het net! Wij hebben ‘em echt gemist toen onze laptop!

  ENJOY!!!

 7. Mir

  Oooh ben geweldig jaloers! Wat leuk zeg! Hoe lang gaan jullie? NY is echt supergaaf. Als je van kaasfondue houdt is dit hotel zo’n aanrader. Het eten is heerlijk en het restaurantje is heul gaaf.
  http://www.bourgeoispigny.com/main.php

  Ik verheug me op je verhalen en heel heel veel plezier!

 8. Mir

  Ok, ik ben duidelijk nog niet wakker. De aanrader is geen hotel maar een restaurant.

  *Gaat even wakker worden*

 9. ellen

  @ Lilith:
  Is ook zo hoor, zeker als je een laptop meeneemt :) Hoofd leegmaken werkt heel goed voor mij! Bovendien, als je meteen alles opschrijft vergeet je het niet. Lees je later dingen terug waarvan je je echt niet meer kan herinneren dat je dat gedaan hebt, hahahaha.

  Sommige mensen besteden alleen de helft van hun vakantietijd in een internetcafé om het thuisfront van elke scheet op de hoogte te brengen en dat vind ik zo zonde (al schaarde ik jou niet onder die categorie hoor!). Als je een laptop meeneemt is het meteen heel anders *lol*
  Ik vond je verslagjes van Florida érg leuk om te lezen en bij nader inzien mag zo’n dagelijkse tripreport van NY ook wel hoor! :)

 10. Veel plezier daar maar ik begrijp niet dat jullie richting daar gaan? Een land waar je gescreend wordt op voorhand, waar ze alles van persoonlijk data mogen opvragen (sorry opeisen), zo niet weigeren ze je de toegang. Of hun idee van de biometrische paspoorten. Yeuk! Waar het roken van wiet een gevangenisstraf opstaat en het ergste vooral hun manier van denken, verborgen democratische dictatorschap over de hele wereld. Neen, dank je. Ik zou er zelfs schrik van krijgen om daar te wandelen, stel je voor dat je iets verkeerd doet ‘in hun ogen’. New York, is misschien wel een ander land in de VS en NY heeft waarschijnlijk ongelooflijk veel te bieden, daar twijfel ik niet aan. Maar persoonlijk voor mij is dit puur een principiële kwestie…

  Eerlijk gezegd zou ik ook heel graag the Big Apple eens willen proeven, maar de dag dat deze strenge veiligheidsmaatregelen overal ter wereld gelden dan bezoek ik NY.

  Buiten mijn gekanker op de VS wens ik jullie wel een toffe reis toe!

 11. lilith

  @c-life: ik wil gewoon naar New York. Ik zie niet in waarom ik dat mezelf zou ontzeggen omdat ze daar een andere kijk hebben op dingen. Ik denk er het mijne van, maar ik zie er absoluut geen reden in om thuis te blijven. :)

 12. marraintje

  Een heel leuke en leerrijke reis naar Big Apple !
  Gaëlle bedankt jullie voor de gelukwensen voor haar verjaardag.
  Geniet van jullie 6-daagse trip en kom met spannende verhalen terug thuis!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>