project 365

365_120.jpgHet is hetzelfde als met bloggen, vrees ik. Scrapbooken, dat doe ik zo goed als nooit meer. Niet omdat ik het niet meer graag doe, verre van zelfs, maar sinds mijn to do lijstjes altijd twee keer zo lang zijn als mijn dagen krijg ik het er gewoon echt niet meer tussen gepropt.

Tweede probleem in het hoofd van lilith: sinds ik gestopt ben met mijn 365 dagen op Flickr haal ik mijn fototoestel nooit meer boven. Zelfs mijn lief vond dat jammer, vertrouwde hij me op een koude winteravond toe.

De twee problemen kwamen geweldig samen in een glansrijke oplossing toen ik zag dat het scrapbookbedrijf Creating Keepsakes dit op de wereld losliet, voor geen geld:

365_kl.jpg

En met die doos maak je in geen tijd dit:

365maggie_kl.jpg

Ofte een jaar lang aan foto’s, onderverdeeld in weken zoals hierboven, met elke keer een kaartje met tekst per dag. Zoals op Flickr dus, maar dan echt.

Sneaky als ik ben ben ik al sinds eind vorig jaar elke dag een foto aan het nemen, en dat moet dus nog tot eind van 2009 blijven duren. Het gaat goed, ik heb nog geen enkele gemist, ik.

Het bestellen was een ware tantaluskwelling, maar het is me gelukt om twee dozen te bemachtigen, ééntje voor mij en één voor scrapbookkompaan Isolde. En happy happy joy joy, ze zijn vorige week aangekomen en ze zijn geweldig.

Mijn year in the life is zwaar gelanceerd, en dat ziet er een beetje zo uit:

365_1_kl.jpg 365_2_kl.jpg 365_3_kl.jpg

Wijs? ’t Zal wel zijn.

Reacties

 1. Ik heb gisteren een eerste lading foto’s besteld (en thuis al die van de eerste week afgedrukt) dus ik kan ook beginnen. Zie het helemaal zitten :-)

 2. aha! ik had de naam project 365 al ergens zien vallen maar aangezien ik geen dagelijkse zelfportretten meer vond op uw flickr had ik er geen idee van wat het was :)
  supercool! moet toch fantastisch zijn om daarin te kunnen terugkijken als je je binnen een jaar afvraagt wat je ook alweer hebt gedaan op 8 februari 2009 :)
  (wel jammer dat ik de tekst niet kan lezen)

 3. Ruud

  Dat is like het dwaaste idee dat ik ooit gezien heb.
  Straks moet je helemaal niets meer doen? :s

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>