vanalles watjes

edwardcullen.jpgdingen waar ik deze week heel blij van werd:

* dat mijn lief na jaren aandringen eindelijk een to do list heeft. En hem ook nog eens gebruikt. Ik ben zo blij dat ik wel een uur in mijn kussen zou kunnen huilen
* dat ik het vierde boek van Twilight vond in de geweldig mooie Fnac van Brugge, en dus niet direct zonder zal vallen. Ik heb boek twee bijna uit. Ik durf wedden vanavond nog, zelfs
* mijn nieuw haar
* de drie streepjes zon die er waren, als je erg goed keek
* dat ik tijdens het opruimen mijner kleerkast heb ontdekt dat ik dertig keer meer kleding heb dan ik kon vermoeden. Yay voor een volledig nieuwe garderobe!
* dat dat geweldige kleedje in de New Look mij als gegoten zat. Neen, zo’n kleedje had ik echt nog niet, neen

dingen waar ik deze week bijna onnozel van werd:

* onze vakantieplannen. Eerst gingen we naar Ijsland, toen weer niet want we moeten dit jaar immers zwaar verbouwen, maar toen weer wel want het is crisis in Ijsland, en toen was het ineens compleet crisis in onze relatie omdat we er totaal niet uitraakten. Oke, geen IJsland dus, maar wel iets anders. Op dit moment is de situatie: hij wil allemaal dingen doen die ik niet wil, en omgekeerd. En eigenlijk willen we allebei het liefst naar Ijsland
* dat collega R. het allemaal erger maakt door geweldige foto’s van zijn recente trip naar Ijsland op zijn Flickr te zetten
* mijn modem die het gemiddeld vier keer per dag volledig laat afweten
* dat ongelooflijke kloteweer, maat. What’s up with dadde, eigenlijk?

dingen waar ik deze week van opkeek:

* de gezichtsherkenningsfeature in de nieuwe versie van iPhoto, en hoe zot goed die werkt
* dat onze verwarmingman zich verstaanbaar kan uitdrukken, meer uitleg geeft als je er vraagt en ook nog eens betrouwbaar overkomt
* dat ik er eindelijk in slaag om minder leuke dingen van me af te laten glijden in plaats van me er druk over te maken. Ik hoop keihard dat het geen fase is, maar het resultaat van jaren heel hard proberen
* hoe enthousiast ik word als ik begin na te denken over mijn keukenremodellingprojectje. Ik ben helemaal verslaafd aan interieursites en pantonewaaiers, ineens
* dat de sympathieke jonge monnik die ik leerde kennen toen ik vorig jaar met de zanger Christoff naar een Oostenrijks klooster trok op facebook zit, en ineens mijn vriend is
* dat ik altijd de neiging heb om te hitten op kloostermonniken

dingen die op mijn planning voor volgende week staan:

* een Bekende Vlaming interviewen die haar baby voorstelt
* de oppervlakte van mijn keuken berekenen
* beslissen waar we nu eigenlijk in godsnaam op vakantie gaan
* in het geniep een foto nemen van de nieuwe Storystagiair, wegens dat ik aan enkele facebookvrinden wil bewijzen dat hij nogal op Edward Cullen lijkt. Als hij ondertussen mijn blog al heeft doorgespeeld gekregen: hallo Christophe, het is allemaal echt niet zo belachelijk als het klinkt en al. Ik kan dat hier volledig uitleggen

Reacties

 1. Een stagiair die op Edward Cullen lijkt… Dat zou ik ook bij mijn ‘waar ik heel blij van word’ lijstje zetten. :-)

 2. Ik ben gisteren trouwens begonnen in de 3de en voorlopig klasseer ik hem als beste van de 3. Ain’t that superb news?

 3. Gaëlle

  4de deel van Twilight…..super spannend maar tegen het einde aan wel wat…..griezelig (dacht op bepaald moment dat ik een remake van “Alien” aan het lezen was. Toch ben ik een grote fan gebleven !

 4. Nieke

  @Nieke: oe, nieuws over Bill kan geregeld worden. Hij heeft tegenwoordig namelijk een rugzak die heel hard op een Franse bulldogpuppy lijkt. Ik voel een blogpost aankomen. ;)

  Berichtje van jou, geschreven eind december.
  Dus bij deze nog eens een oproepje: Ik wil Bill!! Snoezige foto’s, verhaaltje, nog meer foto’s, filmpje,… Het maakt allemaal niet uit! Ik ben fan van die arogante kat!! (euh en van jou natuurlijk ook)

 5. “dat ik er eindelijk in slaag om minder leuke dingen van me af te laten glijden in plaats van me er druk over te maken” :kijk, dat wil ik nu ook eigenlijk dringend leren. Ik trek me nog steeds alles te persoonlijk aan, dus tips zijn altijd welkom :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>