Op mijn eerste dag met

tattooman.jpgAch ach ach, een tattoo zetten, wat houdt dat in?

Een beetje lullen tegen tattooman, na de eerste naaldaanraking denken dat het best mee valt, om dan een minuut later weer te denken dat dat toch serieus piekt.

Maar het viel gigantisch mee, en alleen de bovenste ster – die zo op dat uitstulpingetje staat- was even serieus op mijn tanden bijten.

ster_kl.jpg

Ik ben officieel cool.

(klikken voor groot)

Reacties

 1. vortzak

  Mike in Ktown?
  Hoveel betaal je daar zoal voor?

  Volgende week vrijdag ga ik met een vriendin naar Rijsel (briko tattoo) voor de hare, en ga ik daar eens prijs vragen voor de mijne.

 2. lilith

  Wat had je gedacht dat ik ging laten zetten, carreet? Een stofzuiger? ;)

  @vortzak: het was bij Elvis in Roeselare, en het heeft mij tachtig euro gekost.

  @March: ’t zal wel zijn. :)

 3. Heel mooi, vind ik.
  Ik denk er aan om binnen een jaartje ook de stap te zetten, dus altijd leuk om lezen dat de mensen dat overleven, die tattoo-pijn.

 4. esther

  yes indeeders! cool, mooi, discreet, en op een charmant plekje. alleen wordt het nu moeilijk om niet verder te gaan. ik moest me echt onder controle houden om niet meteen een tweede te zetten… telkens hield ik me voor dat een tweede de eerste zou “ontkrachten” :-)

 5. esther

  hahahaaa, de “discreet” opmerking was voor ik klikte voor groot beeld :-) maar ik blijf het een mooie vinden!

 6. Prachtig! Een eigen design? Waarschijnlijk wel, nu oppassen dat het geen verslaving gaat worden. Echt ongelooflijk mooooooooooi! Heb er zelf al 2, de eerste op bijna dezelfde plek als die van jou en de 2de een ring een eenvoudig cirkel op mijn onderarm, op dezelfde plek als die van mijn vrouw van mijn vriendin!

  Het wijze is, dat je later af en toe zal vergeten dat je er ééntje hebt staan en plots na het douchen… zie je daar je sterretjes weer fonkelen! Geniet ervan!

 7. Ik wist wel dat je graag bij Story werkt, maar dat je zo ver zou gaan om ook zo’n sterretjes op je rug te laten zetten…De baas zal fier zijn!

 8. lilith

  @biezonder: ik vrees dat mijn baas het zowat het degoutantste vindt dat hij de laatste weken heeft gezien. :)

 9. de Baas

  Het degoutantste, nou nou… Ik heb deze week ook een dode muis in een val gezien, en de film SM Rechter met vanalles erop en eraan, en het nieuws van de Gentse korschef die zijn proces verbaal vervalst heeft, en een gast die me bijna van het zebrapad reed… Maar elke tattoo scoort hoog, dat moet ik toegeven. Ik snap het principe gewoon niet.

 10. Amai zo goe! Ik had mij voorgenomen om eind vorig jaar ook een sterretje in mijn nek te laten zetten, alleen iets hoger nog, tegen de haarlijn.
  ’n Beetje symboliek voor mijn mama die overleden is enzo. Maar de angst voor het eeuwige en de pijn wint het voorlopig nog van mijn guts!
  Sjiek van je!
  Heeft het een bepaalde betekenis voor je?

 11. Jenno

  ik volg de redenering van de baas. tekeningen maken op je lichaam is goed als je 5 jaar bent ofzo. :-)

 12. Jenneke

  Wat een geweldig mooie tattoo! Ik ben helemaal enthousiast om zelf ook eentje te laten zetten, ondanks de auw ;)

 13. Jonas

  Wat men allemaal niet moet doen om toch nog iets nieuws op een blog te krijgen.
  *zucht*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>