Op mijn laatste dag zonder

alien-tattoo-whole-body.jpgOp mijn laatste dag zonder tattoo ben ik stomweg mijn laptop vergeten, waardoor mijn liefste en ik eerst van Ieper naar Kortrijk reden, waarop weer van Kortrijk naar Ieper en opnieuw van Ieper naar Kortrijk. En dit alles voor kwart voor negen des ochtends.

Op mijn laatste dag zonder tattoo werd ik ook nog eens wakker met hersenverpulverende hoofdpijn.

Op mijn laatste dag zonder tattoo scheen de zon gelukkig meedogenloos neder op de A19, wat alles toch een heel klein beetje minder erg maakte.

Voor de rest zal ik mijn laatste dag zonder tattoo voor de helft doorbrengen op batibouw, ook al vind ik beurzen des duivels, en beurzen waar vooral kabels en vijzen in de spotlights staan nog veel meer.

Op mijn laatste dag zonder tattoo heb ik al zodanig veel onheilspellende dingen gehoord en gelezen over hoe pijnlijk de plaats is waar ik mijn tattoo ga laten zetten, hoe die pijn dan wel voelt en hoe gigantisch duur en pijnlijk het is en hoe lang het duurt om dat spel weer te laten weglaseren dat ik vrees te zullen sterven als de naald des onheils nog op een centimeter van mijn huid verwijderd is.

Op mijn laatste dag zonder tattoo heb ik nog altijd niet uitgevogeld wat het correcte antwoord op de vraag “en waar ga je hem laten zetten?” is. In Wortegem-Petegem? Op mijn linkerelleboog? Het is trouwens geen van beide, moehaha! En of ik jullie bijna liggen had, zeg.

Reacties

 1. jessie

  Niks van geloven. Tattoos laten zetten is geen fijn gevoel, maar echt wel doenbaar hoor!

  IK BEN BENIEUWD!!

 2. K'tje

  Cool Kelly, ik ben er nog altijd over aant nadenken!
  Ik wil fotomateriaal binnenkort!

 3. Lindsey

  Super gewoon! Niks van aantrekken, de pijn zal wel meevallen. Je gaat toevallig niet bij Tattoo bertje of dochter Miranda in Oostende? Zijn super lieve mensen en echte prof’s. Hij gaat zelfs naar Japan om zijn bloemen te plukken om dan de verf te kunnen maken, zodanig er geen chemische producten in verwerkt zijn. Nu, gelijk waar je gaat om hem te laten zetten, stel het goed en we krijgen dan toch een foto te zien hoop ik?

 4. lilith

  als hij niet gigantisch mislukt is en als ik niet gestorven ben tijdens het zetten ga ik wel eens een foto laten trekken. Laten, ja. Dat is een tip.

 5. Nijn

  het lijkt wel of maart algehele tatoeage-maand is!
  ik heb mezelf ook sinds maandag opgesierd met een zeeeer fraaie tweede tattoo.
  als je m toevallig tussen je schouderbladen zet, neem iemand mee die je van koetjes en kalfjes kan voorzien, dat verminderde mijn pijn nogal.

  succes!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>