Bij de kapper

varkensgriep.jpgDe Radio: “In ons land is een half uur geleden een tweede geval van varkensgriep vastgesteld. Het gaat om een bladiebladiebladiebla.”

Lilith: *leest boekje*

Vrouw naast lilith tegen kapster: “Je mag drie keer raden naar waar ik op vakantie ga volgende week.”
Kapster: “Turkije?”
Vrouw naast lilith: “Neeneen, Mexico”
*stilte*

Kapster: “Aja, oei, met die ziekte. Ben je niet bang?”
Vrouw naast lilith: “Ba neen, mijn dokter zegt dat ze daar veel te veel spel van maken.”
Kapster: “Het is dat hé madam. Gewoon goed opletten en zo weinig mogelijk rundsvlees eten is het belangrijkste dat je kan doen.”
Vrouw naast lilith: “’t Is dadde.”

Lilith: *staart werkelijk keihard naar boekje*

En u? Nog dommigheden gehoord anders?

Reacties

 1. PippiPebbles

  True story??
  Moeilijk te geloven. Naar welke kapper gaat gij jom.

 2. Annelies

  En wij dan maar ons best te doen om de mensen te doen geloven dat Ieper (en omstreken) echt NIET het gat van pluto is hoor! Mijn leerlingen uit het beroep weten er meer van (of zou dat aan hun leerkracht liggen :-p). Amaai amaai…

 3. Ik vind het ook redelijk debiel, maar kan er op zich ook wel inkomen als al je spaarcentjes net in die reis zitten ..

 4. Niks van aantrekken, het zijn maar de mensen die van ginder TERUGkeren die ziek worden. Zolang je ginder zit, ben je veilig. Toch ?
  En anders eet je maar geen varkensvlees (varkenspest weetjewel), kip (vogelgriep weetjewel) en rundsvlees (euh, wat kon je daar nu weer van krijgen ? Euh…)

 5. Michele

  Paar jaar geleden… Zweedse vriendin op bezoek die Amerikaanse vriend (toen 39) mee had. Ik rij met hen door de hoerenbuurt van Gent (ze moeten toch alles eens zien he) en ik vraag hem “Do you see the prostitutes?” en hij “No, no ladies on the street”. Ik “No, look at the windows with the red lights”, waarop hij plots uitroept “Oh my god, Roxanne is a hooker!”… 25 jaar na de release snapte hij eindelijk waarover dat liedje ging…

 6. Katleen

  Enkele jaren geleden in de krantenwinkel van mijn tante. Vrouw (middelbare leeftijd, véél te veel schmink, véél te korte rok en een stevige parfum) zoekt een cadeautje voor haar -ook o zo geweldig- neefje zijn plechtige communie. Kijkt bij de boeken: “Italiaanse voor op reis”, “Grieks voor op reis”, en vraagt ineens: “Heeft u ook Latijns voor op reis?”.

 7. Nog lang niet zo dom als mijn buurvrouw die een decennium geleden ontroostbaar was na het zien van Titanic. Ze had nooit gedacht dat die boot écht zou zinken…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>