maat, dit lijkt wel zwangerschapsverlof maar dan zonder baby!

rustende.jpgdingen die onverwacht fijn zijn:

* niet anders kunnen dan heel de dag in je zetel zitten, wegens niet in staat om meer dan een paar stappen te zetten, en dus ineens kunnen kijken naar stomme Youtube-dingen in plaats van ze te bookmarken voor later
* voor het eerst in jaren een uur of twee slapen in de namiddag zonder enig schuldgevoel
* verplicht worden om te rusten, zodat het stemmetje in mijn hoofd dat altijd zegt dat ik beter iets zou doen eindelijk eens stil is
* met mijn leaf naar de Tour de France kijken. En commentaar geven op de commentatoren. Luvs it
* dat ik net vorige week alle ontbrekende Harry Potters besteld had op Amazon, alsof ik het wist


dingen die beginnen tegen te steken:

* opstaan en al na een halve seconde beseffen dat er een grote snee in je buik zit, die weer heel de dag bij alles gaat lastig doen
* niet anders kunnen dan heel de dag in je zetel zitten, wegens niet in staat om meer dan een paar stappen te zetten
* moeten opletten met alles dat ik eet. En dus nog even geen fruit kunnen eten. Het ligt hier vol kweetnie hoe lekker fruit, y’all :'(
* dat ik niet kan gaan sporten. Lach niet, ik meen het. Ik was goed bezig en ik voelde mij zo goed, en trots, en verantwoord bezig, en nu zit ik weer in mijn zetel, VAST TE ROESTEN
* dat ik zo weinig kan doen zonder doodmoe te zijn

dingen die mijn lichaam mij probeert te zeggen:

* ga keer naar buiten. Je bent ongelooflijk griezelig wit, dinge
* blijf keer op uw rug liggen ’s nachts. Indien niet ga je dat ’s morgens zwaar bekopen, kalle
* wast uw haar, het trekt op nieten. (ik weet het, ik heb alleen geen idee hoe ik dat ga aanpakken met al mijn voorschriften van niet douchen en bukken en andere dingen die ik doe als ik mijn haar wil wassen). Dreadlocks zijn ineens weer een optie


dingen waarover ik eens moet bloggen:

* mijn praatzieke thuisverpleegster L.

Reacties

 1. Sofie

  Hej!

  Las net een paar van je blogs, leuk geschreven! Het sarcasme van een echte kenner :). Erg van die obstructie, klinkt verschrikkelijk. Daarom spijt het me dat ik je hiermee moet storen, maar ik zou je iets willen vragen omtrent een reactie van jou op een andere blog. Meende je serieus dat je schoonfamilie constant Cola Blak drinkt? Want ik zoek me al drie maanden gek naar dat drankje in zowel Frankrijk als Amerika en het is nergens te vinden. Je zou me een groot plezier doen, als je eens kon informeren waar ze dat precies kopen.

  Alvast bedankt en nog veel beterschap!

  Sofie

 2. Lore

  Maar da’s mss eens het moment om je haar zichzelf te laten reinigen. Naar ’t schijnt doet het dat naar een tijd, waardoor je het (bijna) nooit meer moet wassen. Al dat water, shampoo en conditioner die je bespaart = meer reizetjes! huij!
  PS True Blood, Pulling en Californication al gezien? ’t Is mss es de moment!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>