eentje in de rapte

kijker.jpgNew York, dat is een stad van uitersten, en op dit moment dan vooral qua weer. Kwamen we op zaterdag aan in een zonovergoten stad die “LENTEUH!!!!” schreeuwde, dan werden we gisteren wakker in een koude stad die tegen de vroege namiddag even doorweekt was als wijzelf.

Gelukkig hadden we net een tripje naar the Metropolitan Museum gepland, en dat is zo groot dat je er drie maanden in kan rondlopen zonder een druppel regen te zien. Zeer indrukwekkend ook, vonden wij beiden.

Ik word nog steeds op een betrekkelijk normaal New Yorks uur wakker, en heb dus de nacht niet aan mijn kant om te bloggen. U zult het dus moeten doen met foto’s, en een lijstje met een paar geweldige dingen die ik hier al heb gekocht.

* liters Vitamin Water. Ondertussen ook al hier en daar te koop in België, maar toch nog lekkerder als je het drinkt op Fifth Avenue, vind ik. Youri vindt van ook.

vitamin.jpg

* Twizzlers, een familypack.

* kleers! Van een echt zot geweldige jas in de solden bij Anthropologie, tot een cardigan met kersen op en een appelblauwzeegroen kleedseken in Century 21.

* blueberry frozen yoghurt in Bloomingdale’s. De hemel op een lepel. (l)

yoghurt.jpg

* een geweldig cool knalroze hoesje voor mijn iPhone in de Apple Store

* en veul veul meer. *zucht*

Ook cool:

streetfood.jpg

Streetfood in de zon.

onion.jpg

Onion goggles. (l)

dwerg.jpg

Dwerggroei @ the Met.

kiwi.jpg

En kilo’s gedroogde kiwi’s. Wat een stad.

Reacties

 1. Mensch, I love NY!

  Zin in wat uitdagingen? :) Kan je deze terugvinden?
  – King and Queen of the Belgians: http://www.flickr.com/photos/-vie-/3185313977/in/set-72157612104357362/
  – een Cookiemonster Cupcake: http://www.flickr.com/photos/-vie-/3186166216/in/set-72157612104357362/
  – Banksy in New York (deze is helaas reeds weg…): http://www.flickr.com/photos/-vie-/3167283213/in/set-72157612104357362/

  Veel plezier aldaar!
  *diepe zucht van ‘was ik ook maar daar’*

 2. @Silvie: oe, zijn de king en queen in de buurt van Ground Zero te vinden? Ik zag daar gisteren nog zo’n strepen met andere namen op. :)

 3. Oooh, brings back memories!

  Nog 1 kleine tip: het weer is er inderdaad zeer verraderlijk. Wij zijn vorig jaar in februari geweest en na twee à drie dagen werd ik plots doodziek. Bleek dat ik een serieuze griep had opgelopen waardoor ik de laatste dag amper nog kon rechtstaan en wandelen.

  I blame the bad food (was het niet meteen gewoon om zo vettig te eten en we vonden moeilijk gezondere eetzaken) en de kou. Kleed je dus warm genoeg aan! ;)

 4. King en Queen ergens in de straat tussen de aanlegsteiger van de boten naar Lady Liberty en Wall Street.

  Keep on trippin! ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>