Zaterdag…

top_of_the_rock.jpg.. moet ik, hoogtevreeslijder van de bovenste (baha, pun so intended) plank, van mijn leaf zeventig verdiepingen naar omhoog. Zeventig! Boven de zeespiegel! Op onze vorige trip ben ik er nog een beetje lafweg onderuit geraakt, maar nu heb ik het dus officieel beloofd.

Dat ik hem echt ga vergezellen, dus, naar hier.

Mocht u mensen kennen die er ooit overleden zijn aan een hartstilstand door enkel naar beneden te kijken, of plots zo misselijk werden dat ze keihard kotsend en bevend door een raam naar beneden zijn gesukkeld, laat u het dan even weten in de comments?

Dan kan ik het nog aanhalen als extra argument om het misschienst toch beter niet te doen. Zaterdag.

Reacties

 1. Er staat daar overal zéér stevig glas rondomdrond dat dak hoor :) En als je echt niet durft is er in het midden van het dak ook nog een overdekte plaats volledig met glas zodat je vandaar ook het zicht kan zien!
  Maar probeer er toch een beetje van te genieten want het is fantastisch schoon!

 2. yab

  Ik vond Top of The Rock leuker dan het Empire State Building. Minder file, mooier uitzicht, omdat je door glas kan kijken ipv tralies. Dat glas is btw heel stevig, vergeet dat er per ongeluk afvallen maar. ;-) Je zal zien dat je door het prachtige uitzicht je hoogtevrees meteen vergeet.

 3. evalou

  jawaddedadde! Dat ziet er mij werkelijk de max uit *jaloers* 5tal jaar geleden ook geweest, maar op een andere toren denk ik. Geniet ervan!

 4. Ik heb ooit wel eens gehoord dat mensen met héél erge hoogtevrees zoveel schrik kunnen krijgen dat ze gewoon proberen te springen als angstreactie. Maar dat kunnen ook blaasjes geweest zijn die ik mezelf heb wijsgemaakt.

  Anyway: Je moet het zeker doen! Het uitzicht is echt super en al die gebouwen zijn enorm beveiligd waardoor het onmogelijk is om te vallen of wat dan ook! :)

 5. gobiche

  Laat weten hoe het geweest is… Binnen exact 4 weken zit ik nu op de vlieger richting NYC. En zij maar zeker dat Rockefeller op mijn to do list staat.
  Wil zo’n skyline foto maken voor in mijn living.
  Heeft er anders nog iemand tips van coole, leuke, niet te vergeten dingen om te doen in NYC?

 6. @Eikebah: daar heb ik altijd het meeste angst voor, dat ik ga willen springen. Niet dat ik zelfmoordneigingen heb, maar ik vertrouw mezelf precies niet helemaal.

  @freaq: ik ben redelijk duizend procent zeker van niet. ;)

  @gobiche: ik heb mijn laptop weer mee om te tripreporten als ik om drie uur ’s nachts klaarwakker ben door de jetlag. Maar tips zijn ook nog altijd welkom.

 7. gobiche

  die jetlag dat is nu eens het enige wat ik niet zie zitten. Hoop dat je er niet teveel last van hebt.

 8. Karolien

  Wij hebben net van die jetlag geprofiteerd. Op voorhand gekeken hoe laat de zon opkwam en ons dan daarvoor naar Brooklyn Bridge gehaast. Supermooi om te zien hoe de eerste zonnestralen weerspiegelen in al die gebouwen van de stad. Door de adrenaline van in zo’n fantastische stad te zijn, hebben wij vrij weinig last gehad van de jetlag. Er is hoop, gobiche…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>