dingen die ik misschien nog niet heb verteld

witse.jpg* ik heb asthma gehad tot ik twaalf was. Eén kerstavond zo erg dat ik dacht dat ik zou stikken, en het bijna had gedaan als de dokter van dienst me niet snelsnel een inspuiting was komen geven.

* ik kan compleet niet genieten van circus- en andere voorstellingen als ik ook maar enigszins het idee heb dat ik uit het publiek kan gehaald worden om mee te doen.

* ik wil een tweede tattoo. Ik weet al ongeveer wat en waar, ik moet het alleen allemaal nog een beetje tweaken.

* ik maak elke week een planning op wat eten betreft. Works like a charm, en ik voel me elke keer de beste huisvrouw ter wereld als ik ermee klaar ben.

* ik heb enorm veel slaap nodig en ik moet me inhouden om niet elke avond om negen uur in mijn bed te kruipen.

* ik heb een betrekkelijk slechte week achter de rug, eigenlijk.

* ik ben gisteren evenwel veel wijn gaan drinken met iemand die ik zeker zes jaar niet meer had gezien, en ik moet zo’n dingen veel meer doen. Als u mij al minstens zes jaar niet meer heeft gezien en graag wijn drinkt, mijn mailadres staat linksboven ergens.

* ik heb nog nooit een minuut gezien van Aspe, Witse, Zone Stad of Code 37.

* ik ben verslaafd aan smeerkaas van Maredsous en Tönisteiner citroen.

* ik moet keihard lachen met deze groep , maar ik durf er geen lid van worden omdat dat misschien een beetje ongepast is in mijn situatie. Kill me.

* ik heb al eeuwen niet meer zelf gekuist in mijn huis, en ik ben daar zo blij mee dat ik wel kan huilen.

* ik ben ongelooflijk moeilijk als het op Facebookvriendschapsverzoeken goedkeuren aankomt. Ik weiger over de 190 vrienden te gaan (werkelijk geen idee waarom), en keur daardoor constant mensen af. Misschien wel heule lieve. :'(

* ik geloof dat ik maar weer eens ga beginnen met weight watchers. I know!

* ik vind mensen die een gezamenlijke facebookaccount hebben met hun lief om ziek van te worden. Zeker omdat ik me dan begin af te vragen wie zijn kind in godsnaam Gregory-Suzanne noemt. :aah:

Reacties

 1. Ge zit op één lijn met mijn vriendin wat dat laatste betreft :-) Ik vind het niet zo erg eigenlijk, alleen maar een heel klein beetje erg belachelijk, da’s al. (maar ik durf dat niet zeggen want het zijn wel sympathieke mensen!)

 2. suus

  Haha, geweldige post :-) En zeggen dat ik u net een friend request ging sturen, nadat ik gezien heb dat we een gezamelijke vriend hebben… maar fans maken zeker helemaal geen kans om goedgekeurd te worden?

 3. Ik erger me aan mensen op Facebook die de foto gebruiken van hunne kleinen als profielfoto. Of mensen die alleen maar meelezen en nooit es iets zelf posten. Enfin, er zijn nog meer dingen waar ik me aan erger op Facebook, maar da zijn de voornaamste ;)

 4. Mijn kuisvrouw is al 3 maanden ziek, boehoe.
  En ik erger mij aan mensen met een Facebookprofiel die er eigenlijk niets mee doen. Geen statusupdates, geen foto’s, nergens iets actief doen of schrijven. Vriendjes die geen vriendjes zijn, feitelijk. Maak er dan geen of delete dat spel, toch?

  Trouwens ik moest lachen op Flickr met je sterrentattoo-scrap. Ik heb ook 8 sterretjes op mijn heup, maar wel al 7 jaar, ik heb dat toen zelf bedacht en uitgetekend. Ik heb Kimberley dus ook redelijk vervloekt :-)

 5. gemeenschappelijke facebookaccounts zijn voor pussies!
  En ik ben 1 van die geweldig lieve mensen wiens request ge geweigerd hebt ;-)

 6. osmose

  En ik werd ooit goedgekeurd als facebookvriend, maar daarna weer gewist :p

 7. Ik krijg elke week een paar verzoeken van mensen waarvan ik niet weet wie ze precies zijn, en die keur ik af, wegens dat ik alleen vriendjes heb die ik IRL ken, of al honderd jaar via internet. :)

  Het is dus niks persoonlijks.

 8. ha, daarom nog geen friend request geaccepteerd… en we hebben nog wel onlangs dezelfde jurk gekocht in dezelfde leuke webshop :) :)

 9. Als ik om halfnegen al nood heb aan slapen, kruip ik om halfnegen in bed. Nè! De volgende dag kan ik er dan dubbel zo goed tegen om nog sociabel te zijn tot een kot in de nacht. Maar als ons moe moe is, dan doet moemoe dodo. :roll:

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>