lilith is vlievd op een app

hipstamatic.jpgNeen, maar echt, niet meer of niet minder.

Dankzij Michel heb ik vanmorgen het compleet geniale hipstamatic ontdekt, een applicatie voor de camera in je iPhone waarmee je allemaal zotte lenzen en filmrolletjes kan gebruiken zodat zelfs stomme foto’s ineens rocken.

Waarlijks, als ik gisteren al smoorverliefd was op mijn iPhone, dan is het sinds vanmorgen zo obsessief geworden dat ik in staat ben om voor elk van ons een half hartje te gaan kopen.
En aangezien ik al heel de dag niet kan stoppen met foto’s nemen, en mijn leaf er genoeg van heeft om heel de tijd op mijn schermpje naar mijn foto’s te kijken: kijkt! Beeldekes uit mijn leven! Hou van mij!

IMG_0619.jpg

Rooibos met gebrande appel.

adminman.jpg

Administratieman to the rescue.

memo.jpg

Het memorabiliahoekje.

michelwuyts.jpg

Keun humpt Michel Wuyts. (hoe zoudt ge zelf zijn?)

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>