New York 2010

was niet minder dan vet cool.

En jullie hadden nog een filmtje van ons tegoed. Dat ik bijna niet zelf kan bekijken uit pure goesting om terug te gaan. En omdat mijn haar bij momenten echt wel redelijk slecht ligt.

New York 2010 from kelly deriemaeker on Vimeo.

(jullie willen trouwens niet weten wat voor een gesukkel het tegenwoordig is om een liedje dat IK ZELF GEKOCHT HEB via een filmpje op Youtube te zetten. Dat mag namelijk niet meer, en dat zeggen ze nadat je een uur hebt zitten wachten tot het online staat. En dan zet je het uit armoe op Vimeo, en dan moet je weer meer dan een uur wachten tot het te bekijken is. Serieus, dat hele wereldwijdeweb is toch ook niet meer wat het geweest is, zulle. Nooit zoveel miserie gehad met mIRC of ICQ, in elk geval. :aah: Jullie wisten dat lilith niet mijn echte naam is, right? :/)

Reacties

 1. gobiche

  Nog 4 dagen en ben ik onderweg…
  Zo’n filmke is heel leuk om mij nog meer goesting te doen krijgen. Peis dak direct mijn valies ne keer ga klaarmaken. Kwestie van in de travelingmood te geraken.

 2. Dit filmpje is de max! (en uw haar ook trouwens) (en ook jullie vrolijke blik in de camera btw) (precies 2 filmacteurs die niets anders gewent zijn)

  Good job en (h)op naar de volgende trip to NY :)

 3. beanti

  Super filmke !
  En inderdaad. De enorme, onoverstijgende goesting om terug te gaan.
  NY is de max.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>