Van lijstje, deel 732

v-seitan-gehakt.jpgDingen die ik doe:

 • werken vooral, op dit moment. En veel. Waardoor ik tegen het einde van een gemiddelde dag zoveel letters heb opgebruikt dat ik vooral wil instorten in de zetel en naar Annemie Struyf kijken. Zo ver is het met mij gekomen.
 • thee drinken. En kopen. Deze namiddag nog losse Rooibos met gebrande appel en Groene thee – gunpowder uit de Dille en Kamille. Ik weet niet hoe het komt, maar ik word nog altijd blij van thee.
 • lezen. En dat maakt me zo blij, want ik lees supergraag maar ik vergeet het altijd. Ik heb uitgerekend dat ik, als ik voor de rest van mijn leven aan het tempo van de laatste weken doorlees, erin zal slagen om vijf procent van alle boeken te lezen die ik nog ga kopen. Mijn lijstje staat hier, voel u vrij om te joinen en mijn vrind te worden. (ik vind trouwens echt niet alle boeken die ik lees geweldig, ik lees alleen nooit boeken uit die ik slecht vind. Vandaar)
 • proberen door de theorie van mijn rijbewijs B te geraken. Echt, als ik nog één keer iets lees over verkeersborden van minstens twee meter hoog en auto’s van 165 cm loopt het niet goed af. Het loopt volgens mij trouwens sowieso niet goed af, want bij elk proefexamen dat ik afleg blijk ik nog minder te weten over remafstanden dan de vorige keer. En zeggen dat ik er op mijn achttiende zo vlotjes door was en alles.
 • Dingen die ik niet (meer) doe:

 • vlees eten: ik eet dan weer wel grote hoeveelheden groensels, tofu en seitangehakt. Seitangehakt maakt mijn vegetarisch leven immers veel draaglijker dan ik ooit op voorhand had gedacht. Ik zou hierbij graag de goden bedanken, voor seitan.
 • afvallen door geen vlees meer te eten. Maar het geeft niet. Ik heb me erbij neergelegd dat ik heel mijn leven verstoken zal zijn van enige vorm van strakheid.
 • Yeah right.
 • lopen: eerst omdat het zo koud en glad was, en dan omdat ik al zo lang niet meer had gelopen, en dan omdat ik eigenlijk geen idee meer had wat er ook al weer zo cool was aan dat lopen. Ik ga herbeginnen hoor, binnenkort, maar op dit moment doe ik nog even hardnekkig alsof ik glad aan het vergeten ben dat er een shitload aan loopoutfits in mijn kast liggen te schreeuwen om nog eens bovengehaald te worden.
 • Dingen die ik dringend moet doen:

 • een review schrijven over de geweldige Dyson City die ik van de fantastische mensen van Dyson heb gekregen.
 • proberen om weer wat tempo en regelmaat in mijn geblog te krijgen. Het staat op mijn to do lijstje. Vlak onder “koningin van de wereld worden” en boven “de marathon van New York uitlopen.”
 • vragen hoe het met jullie is. Hoewiest?!

Reacties

 1. Haha, ongeveer alles goed denk ik, thanks 4 asking ;-)
  Had jij die Dyson gewonnen? Net zoals mijn broer? Met een verhaaltje te schrijven over een stofzuiger?
  Dan zou jij ook één van die 20 gelukkigen moeten zijn. Geweldig vind ik dat.

 2. Wat ben ik een fan van jouw blog!
  Ik heb je genomineerd voor de Beautiful Blogger Award en ben ervan overtuigd dat ik niet de enige ben/zal zijn.
  Veel schrijfplezier!

 3. Hooch

  Hoe zit dat eigentlijk feitelijk met het vetgehalte van dat seitan-gehakt?
  Een vriendin van me sukkelt met haar maag en mag/kan dus niks vets meer eten. Maar die eet dus graag (klompen) gehakt in haar spaghetti…

  Dankuwel hé.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>