Break

kauwgombal.jpgIk zit even met de man die ik vandaag exact zeven jaar geleden tegen het lijf liep in Nederland, voor een short break. Ik liep hem niet tegen het lijf in Nederland, maar in Brussel-Zuid, voor de duidelijkheid. Mocht de eerste zin op dat vlak onduidelijk geweest zijn, dan heb ik uw hoofd nu waarschijnlijk doen ontploffen, want Brussel-Zuid heeft hier in principe compleet niks mee te maken. STOPT NU TOCH KEER OVER BRUSSEL-ZUID ZEG HAST. Man toch.

Hemmingway, dat dat zevenjarig jubileum en de short break samenvallen is erg toevallig. Zodanig toevallig dat ik het maar vanmorgen heb ontdekt. Maar toch, schoon is het zeker.

Het regent en waait hier belachelijk hard, en het is ook nog eens koud, maar er is wel een hotel met een gigantisch groot bad. En het allerallerzachtste bed van heel de wereld. Er zijn lekkere restaurantjes, zoals hopelijk datgene waar wij voor vanavond gereserveerd hebben, er is een DVD-speler met een projector en er zijn heul veul boeken en DVD’s en er is witte wijn. En geweldig weinig activiteiten, voor de rest. Dat was helemaal zo gepland, en het was ook helemaal even heel hard nodig.

Dat alles, én bij de Albert Heijn op twee meter van ons hotel-met-gigantisch-groot-bad verkopen ze KAUWGOMBALLENTHEE. I kid you not. Ik, lilith van talesfromthecrib.be, ben in het bezit van kauwgomballenthee.

Zeven jaar getrouwd zijn, dat is volgens Google of een wollen, of een nikkelen, of een koperen of een bronzen jubileum. Ik stel voor dat elkaar zeven jaar kennen vanaf heden een kauwgomballen hoogdag is. Tot in het einde der tijden, amen.

Reacties

 1. wichi

  uitstekend plan, kauwgomballen jubileum! ik ontdek door dit logje dat mijn lief en ik elkaar ook al 7 jaar kennen – maar we zijn daarvan 6,5 jaar tussendoor niet samen geweest dus dat telt niet echt :) veel plezier in NL!

 2. Kauwgomballenthee?! Moet je die na wat gorgelen dan weer uitspuwen of mag je die wél inslikken zonder het gevaar te lopen dat je maag vanbinnen dubbel toe plakt?

 3. En waar zitten jullie juist? Want het klinkt geweldig en wij hebben onze 8 jaar samen en 2 jaar getrouwd jubilee binnenkort.

 4. Mijn lief is uit Amsterdam.
  En die drinken daar overdrevenveel thee.
  Gelijk wel honderd soorten ofzo.
  (is dat eigenlijk niet gay?)

  Anyway
  Ik ben nog nooitvanmeleven in dat bijna half jaar dat we samenzijn kauwgomballenthee tegengekomen in de AH.

  Wat een theedrinkverspilling.

  Binnen twee weken ga ik me zo een voorraadje inslaan.

  (ps: is die thee eigenlijk wel lekker?)

 5. Mijn lief is uit Amsterdam.
  En die drinken daar overdrevenveel thee.
  Gelijk wel honderd soorten ofzo.
  (is dat eigenlijk niet gay?)

  Anyway
  Ik ben nog nooitvanmeleven in dat bijna half jaar dat we samenzijn kauwgomballenthee tegengekomen in de AH.

  Wat een theedrinkverspilling.

  Binnen twee weken ga ik me zo een voorraadje inslaan.

  (ps: is die thee eigenlijk wel lekker?)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>