lilith valt altijd op de grote breden

kevinb.jpgAch, het zal u ook wel al eens overkomen, zekers? Dat het zondagavond is, de lasagna zit in de oven, de was is geplooid, de wijn is ingeschonken, en dan is er ineens het geweldige idee om er een Youtubemoment tegenaan te knallen waar niemand van terug heeft.

Ik ging via Kate Bush naar de Spice Girls naar Take That, en een keer dat ik in de boysbands aanbeland was was er eigenlijk geen houden meer aan.

En toen kwam ik tot het besef van de avond.

Ik, ik was altijd per definitie verliefd op de grote breden. In tegenstelling tot mijn vriendinnen, die altijd verliefd waren op de jeanetten.

Waren zij zot van Nick Carter, Backstreetboysgewijs, dan ik van Kevin, die precies tien jaar ouder en een pak breder was dan de kindjes waarmee hij in het groepje zat. En een dubbelganger had in Ieper die gelijk vijf jaar ouder was dan ik. Wat mij evenwel niet heeft tegengehouden, potverdikke!

Vielen de vrouwelijke klasgenootjes allemaal als een blok voor al die hastjes met hun babyfacen in 5ive, dan was ik compleet wild van die ene blonde kerel met zijn spieren.

En toch heb ik vannacht gedroomd dat ik keihard in gang was met Bent Van Looy. Die gelijk met moeite veertig kilo weegt. :/

In elk geval. Dit clipje?

Zeven miljard keer bekeken, en zeven miljard keer gedacht dat niemand ooit sexiër een stoel zou kunnen omdraaien als Kevin. Ik heb tot op heden gelijk gekregen.

Reacties

 1. ’t Is waar, al de meisjes vielen op de jeanetten. Raar eigenlijk. Maar mijn vriendinnen en ik, wij vielen op geen enkel boybandlid. Ik ben daar gelijk wel een beetje fier op :-)

  (Ik was wel zot van Leo Dicaprio in Titanic. Wat dan weer compenseert qua schaamtelijkheid waarschijnklijk).

 2. Haha, ik was ook altijd fan van de ‘outsiders’. Maar bij mij was dat eigenlijk gewoon uit medelijden, omdat ik anders dacht dat die nooit genoeg fans hadden.

 3. Jeannetten uit boysbands? Ik ging gewoon voluit voor een stoere hardrocker! Ahum. Als je Jon Bon Jovi zo mag noemen, natuurlijk.

  Puberteit… good times :-)

 4. De titel van deze post is zó grappig :)
  Het zieke gedeelte van mijn geest stelt zich hier vanalles bij voor eigenlijk feitelijk zo.

 5. Lennie

  Been there, done that… Jay en Kevin waren ook my favourites.
  En terwijl iedereen gek was van Get Ready! had ik al lang door dat die ventjes ‘kinda gay’ waren.
  It didn’t break my heart ;-)

 6. Ohhhhh ik ben een die op de janetten viel.
  Gigantisch hard he….. Zowel op de Leo in titanic… Man kon er iemand zo mooi verdrinken? Als op Nick van de backstreet boys…..
  Shame on me!

 7. De Baas

  Ik heb nog een keer met die gastjes in de businesslounge en ernaast op het vliegtuig gezeten. Je kan een handtekening van me komen halen tussen 10 en 11. Breng zelf een papiertje mee. Of je buik.

 8. ellen

  Aaah, you made my day! Niks leuker dan oude muziek op youtube. Je oude kindertekenfilmpjes ooit geprobeerd? Heb drie dagen met Plons de kikker in mn hoofd gelopen :)

  (en ja, Nick was ook mijn favoriet, net als Mark Owen…)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>