lilith is een facebookpagina

facebookfan.jpgHet begon met een tftc-fanpagina die aangemaakt was door iemand anders, wat ik een beetje genant vond destijds, zodat ik er eigenlijk geen aandacht aan besteedde en deze blog op een jaar tijd een fan of dertig wist te vergaren in een uithoekje van Facebook, in doodse stilte.

En toen herontdekte ik de fanpage en besliste ik dat facebookfanpages retecool zijn. En dat ze ook nog eens de ideale manier zijn om toch vriendjes te worden met alle mensen die mij ooit hebben toegevoegd, en die ik daarna heb afgewezen omdat ik hen niet ken en bang ben dat ik me dat anders ooit ga beklagen, en ook omdat ik niet over de 190 vriendjes durf te gaan.

Zodoende nam ik het beheer van de fanpagina op strakke wijze over. En nu zijn jullie ineens al met 170 op die retecoole fanpagina. En vind ik dat ik er wel eens iets leutigs mee mag beginnen doen. Als daar zijn: foto’s posten die hier niet te zien zijn. Af en toe eens een nieuwtje dat deze blog niet heeft gehaald, misschien. Vraaggesprekken en workshops rond educatieve thema’s. Kan allemaal! Andere suggesties zijn welkom. Ten zeerste.

Vanaf vandaag open ik het geheel in elk geval feestelijk met de restart van project 365, exclusief op de fanpage. Yeah, hastn, yeah!

(op de link staan maar enkele van mijn 365 foto’s uit 2007, wegens dat ik te gierig ben om mijn Flickrabonnement te vernieuwen. Maar ze bestaan, echt.)

Duuuus! Fan worden! Het gaat rocken, ik voel het.

Reacties

  1. Ik ben ook al fan!
    En wat is de volgende stap voor de fans? Foto’s met een handtekening? Brooddozen met het logo? ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>