Mooiheid

heartje.jpgIk zie graag mooie dingen, ik. Zo graag dat ik ze opsla in mapjes op mijn computer, en er af en toe eens naar kijk. Verder doe ik er niet veel mee. Vanaf nu dus wel. Af en toe eens een lijstje met mooie dingen posten kan mijn blog volgens mij alleen maar mooier maken.

Zodus, ik hou hiervan:

balloons.jpg

Ballons. (via toujoursdimanche)

gekleurdglas.jpg

Gekleurd glas.

retronaai.jpg

Retro naaimachines. Groene. (allebei via pinterest.com)

meyou.jpg

Coole muurverlichting. I want. (via apartmenttherapy)

loft.jpg

Dit huis. Ik wil er wonen. Nu.

Reacties

 1. @Thomas: Ja? Ik begin het nu pas in mijn hart te sluiten, nu het beetje bij beetje afgewerkt begint te geraken en er wat gezelligheid in komt.

  Dat heeft geweldig lang geduurd, vind ik, maar binnen een paar maanden gaan we de woonkamer eindelijk eens schilderen. Dat moet ook al schelen. :)

 2. Thomas

  Ik kan natuurlijk enkel maar oordelen op de enkele foto’s die ik gezien heb, maar ik vind het wel leuk, ja.

  Ik heb ook een mapje met fantastische interieurs en jullie maken zeker een kansje om er in te geraken moest ik eens enkele deftige foto’s zien, ha ;)

 3. PippiPebbles

  Werd ons Lilith hier stiekem een beetje geïnspireerd door Elsie??
  Doet ni iedereen da, mapjes met leuke/mooie/toffe… dingen opslaan in en mapje? Het mijne heeft zelfs onderverdeling (Cupcakes, Art Prints, Style@Home, Styling in Clothes,….)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>