dingen waar het niet zo goed mee gaat

seppe.jpg* bloggen. Ik heb wel zin, en zelfs inspiratie, maar door een change of plans wat mijn werk betreft heb ik het ineens drukker dan ooit. Waarover later meer, dat spreekt.

* lopen. Het weglopen uit het ziekenhuis was meteen ook de laatste keer dat ik de benen nam. Ik blijf me elke dag opnieuw voornemen om te herbeginnen, maar hell, het komt er maar niet van. Misschien morgen eens.

* mijn gezondheid. En dan vooral de onzekerheid er rond. Niemand kan me precies vertellen of ik beter blijf of niet, en dat is waarlijks niet fijn. Ik ben zo voorzichtig geworden dat ik me begin afvragen of dat wel gezond is. Binnenkort toch eens een second opinion gaan vragen, dunkt mij. Bleh.

* rijden. Ik denk altijd dat ik het helemaal niet kan, en de ene kettingbotsing na de andere zal veroorzaken. Als ik dan toch van mijn hart een steen maak blijkt dat allemaal enorm goed mee te vallen, maar dat vergeet ik direct daarna weer, voor het gemak. Het ziet ernaar uit dat dit echt eentje van bijzonder lange adem wordt, y’all

* de hond van mijn papa. Twee jaar oud, de beste hond van heel de wereld, en ineens doof en zo goed als blind doordat hij een zonneslag heeft gekregen. Als hij binnen twee weken niet beter is (en zo ziet het er een beetje naar uit, eigenlijk), “moeten er beslissingen genomen worden”. So not like.

Dingen waar het gelukkig wel goed mee gaat

Mijzelf. Project 365. (ge moet een keer afkomen) Mijn rug, sinds we een ongelooflijk pokkeduur maar goed bed hebben gekocht. Mijn werk. Veel, en vooral veel nieuwe, toffe dingen. Hebben jullie mij overtlaatst gezien in de Flair, bijvoorbeeld? Hoe hilarisch was dat?

flair.jpg

En met ulder?

Reacties

  1. Oi, dat is niet leuk.
    Vooral het gedeelte van jouw gezondheid en het hondje dan. Ik hoop echt dat het met beide in orde komt!!!!
    Ps: Ik heb je net een stokje toegeworpen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>