lilith can’t help falling in love with het concept Elvis Wedding :aah:

elviswedding.jpgMijn tijd, die raakt de laatste tijd verdeeld tussen veel schrijven omdat dat nu eenmaal mijn job is, veel afwerken omdat mijn verlof nu eenmaal met rasse rasse schreden dichterbij komt, veel bij dokters zitten omdat ik zeker wil weten dat mijn ingewanden niet in de knoop zullen slaan tijdens mijn verlof, verjaren en cadeautjes krijgen, en verlangen naar onze trip van binnenkort.

Want jahaa, zeer binnenkort gaan leaf en ik nog eens trippen, en trippen wordt het. Al van Los Angeles en Grand Canyon en Las Vegas (en huwelijk! MET ELVIS!!) en Death Valley en San Fran en de huizekes van Full House en tickets voor Jay Leno en weetikveelwatnogallemaal. En ik ga tripreporten, jaak, om dit belabberde blogjaar misschien nog een heel klein beetje goed te maken. Want een belabberd blogjaar was het.

Wat ik wel nog altijd oke doe, vind ik, is mijn PROJECT 365 op Facebook, alwaar ik al aan dag 68 zit. Not bad vind ik. Not bad at all. Allen daarheen!

(Heb ik al verteld dat ik mijn kleedseken al heb? En mijn trouwring? En al? En dat Elvis DRIE NUMMERKES gaat plegen? I know!)

Reacties

 1. Hey Lilith!
  Jou Amerikaans ziet er fantastisch uit! Wat leuk dat jullie voor een huwelijk in het verre L.A kiezen! Zelf ben ik half en half in het buitenland getrouwd, t is te zeggen, voor de wet in Belgie, omdat het zo omslachtig was met de papierwinkel omdat het om een tweede huwelijk ging. En dan the top off the bill getrouwd op het -strand in een oo zo met wit-gedrapeerde hutje. We hebben uit volle borst meegezongen met de muzikanten, hebben gedanst, t was gewoon wonderfull!
  Veel plezier! Enne alsnog een felicitatietje voor je verjaardag!

 2. Gobiche

  Alvast gefeliciteerd met het huwelijk en ik ben stiekem ook wel jaloers.
  Twee jaar terug deden wij dezelfde reis maar van dan omgekeerd van San Francisco over Yosemite, Kings Canyon & Sequoia NP, Death Valley, Vegas, Zion NP & Bryce Canyon, Grand Canyon and LA.
  ‘k zou zeggen geniet er met volle teugen van. Wij hebben er ter plekke te weinig van genoten omwille van tijdsdruk. ’t was vaak kilometers rijden op een dag om dan in 1 uurtje alles te zien en foto’s te nemen. Maar ’t is er gewoon fantastisch. Heb net mijn fotoalbum nog eens doorbladerd en ik heb toch wel stiekem een beetje heimwee naar die tijd. ‘k zou zo opnieuw vertrekken. Geniet, Geniet, Geniet…

 3. Mieke

  Trouwen? Trouwen? TROUWEN??? :))
  Ben ik nu de enige die van zijn stoel valt blijkbaar? :)
  Een hele, hele dikke proficiat voor jullie beiden en Elvis rocks :)

  En ohja, maak er voor de rest ook n leuk tripken van he ;)

 4. kim

  Jay Leno? Awh man, nu ben ik jaloers. En ja, ook op de Elvis wedding, dat is bij mij de enige manier om te trouwen (anders ga ik over mijn nek van meligheid). Jij een kleedsken & Youri een glitterpak? En wie heeft wie een aanzoek gedaan? Spill the details woman! :)
  Oh, en als Elvis zijn setlist nog niet vast staat, check “(you’re so square) Baby I don’t care” voor een minder standaard keuze.
  En PROFICIAT!

 5. Ellen

  Oh my, wij hebben echt dezelfde ideeen en interesses! Na het klushuis, NY en Dubai gaan ook mijn liefje en ik volgend jaar dus naar de US of A en trouwen in Vegas (weliswaar doen we dat ook eerst NL, maar toch). Jouw activiteiten liggen steeds een paar maanden voor, dus dan weet ik zo ongeveer wat er voor mij in het verschiet ligt :)

  Voor nu van harte gefeliciteerd en véél plezier met de voorpret! En dat het met je gezondheid maar goed mag zijn, dat vooral.

 6. Super! proficiat hé.
  Je hebt trouwens een goeie locatie gekozen! Altijd welkom om eens binnen te springen trouwens ook (al zal je het waarschijnlijk wel veel te druk hebben op huwelijksreis).

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>