Dingen waar ik zomaar ineens vrolijk van word

mandarijnie.jpgOp een redelijk uur uit bed rollen, na een overheerlijk verjaardagsetentje de avond voordien, en in de zon naar de Grote Markt wandelen. Onderweg naar mijn vader bellen, en horen dat die toevallig op een terrasje op de markt zit. Een koffietje drinken op dat terrasje – in oktober! Zonder jas! Daarna op het gemak de zaterdagmarkt aflopen, en mandarijntjes kopen, en verse eitjes om morgen in een cake te draaien. Stoppen in de Standaard Boekhandel en mezelf trakteren op een boek. En omdat ik toch bezig ben ineens die toffe broek gaan halen die ik vorige week zag liggen.

Helemaal chill thuis komen en zien dat mijn leaf den hof herfstklaar heeft gemaakt. En dan nog een hele zaterdag voor je liggen hebben. Fijn is dat.

Reacties

  1. Da’s gewoon puur “geluk” in al zijn eenvoud, niet meer en niet meer minder, en oef, jij hebt geluk, want je hebt het door, de meeste mensen zoeken het allemaal veel te ver!

  2. Van zo’n voormiddag zou ik ook geweldig vrolijk worden!

    Van mandarijntjes word ik trouwens altijd vrolijk, ik denk dat sinterklaas daar voor iets tussenzit :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>