lilith leeft in de toekomst

toekomststad.jpgAllez jongens, kijkt!

Ik heb een applicatie op mijn iPhone, en als ik daarmee een barcode van een boek scan (in dit geval een nerdenboek van mijn nerdenechtgenoot) dan weet dat ding welk boek het is. En hoeveel het kost. En kan ik het stante pede bestellen!

Sterker nog: als ik een foto neem van een ander nerdenboek van mijn nerdenechtgenoot herkent hij zelfs dat boek! :UNK: Ik vind dat ongelooflijk straf. Zo straf dat ik dat op mijn blog zet, en daarmee het risico loop dat u mij in het mapje “saaie nerden” steekt in uw RSS-reader. Zo straf, ja. (het is nogal flou, maar het is ook nogal vroeg)

How zeg.

Reacties

 1. De IPhone is dan ook een klasse apart :) … Hoe neemt treouwens weer die te gekke applicatie waarmee je foto’s neemt? Ik moet voor een project foto’s nemen met een retro-stijl, dus dat zou al helpen ;)

 2. Wouter

  @ Lynnie.
  Laat dit nu net een Android applicatie zijn, namelijk Google Goggles, die nu ook voor iPhone beschikbaar is.
  Goggles herkent trouwens nog veel meer dan boeken. Ook DVD’s, monumenten, logo’s, kunstwerken, supermarktproducten, enz. Je neemt er een foto van en Goggles vertelt je er alles over. Wat het is, hoeveel het kost,…
  Als je op reis een foto neemt van een stuk tekst zal hij het zelfs voor je vertalen. Mo how zeg!

 3. @Lynnie: die foto’s maak ik met Hipstamatic. :)

  @Wouter: iemand had mij via Facebook al gewezen op de wonderen van Google Goggles, en inderdaad, dat is pas mo how zeg!

 4. Hej Lilith,

  Heb jij je Iphone in de US gekocht of hier in het dure Belgiƫ ? Ik dacht dat je de amerikaanse hier niet kan gebruiken of wel ?

  Bedankt

 5. @Ingrid: mijn iPhone is in Belgiƫ gekocht. :) In Amerika is hij goedkoper maar moet je er een abonnement bijkopen dat je hier toch niet kan gebruiken, als ik me niet vergis.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>