van kerstsfeer

ChristmasBells.jpgGene paniek, mijn windstilte heeft niks te maken met een overdosis aan preparé, noch met een worteldelirium. Het is gewoon ineens december, en in december lijkt mijn agenda altijd nog een beetje meer te ontploffen dan tijdens andere maanden.

De afgelopen week alleen al zat ik drie dagen in Londen met een cameraploeg, zag ik zodus mijn eerste musical ooit, mocht ik gaan eten in mijn eerste sterrenrestaurant ooit (l), dronk ik op mijn papa’s verjaardag, deed ik van kerstmarkt met vriendin J. en werkte ik me ondertussen ook nog eens een half been uit om alles tijdig af te krijgen om misschien nog eens een week verlof te kunnen nemen, binnenkort. Er was zelfs geen tijd voor weekmenuten! Nou vraag ik jullie! Maar wel geweldig fijn, allemaal.

kerst1.jpg kerst2.jpg kerst3.jpg kerst4.jpg kerst5.jpg

Ik zit ineens geweldig hard in de kerstsfeer, ik.

Reacties

  1. en past er in de kerstsfeer ook een scrapmoment met ikke, mezelf, me??? We moeten dringend nog eens afspreken hé. ‘k Heb straks 2 weken de tijd, hihi.

  2. Ik ben ook zo ongelooflijk in de sfeer! K moet me altijd heel heftig inhouden bij het cadeautjes kopen! Ik slaag er nooit in me te beperken tot één cadeautje per persoon, ik zou me diep in t rood kopen! En dan rest er me niets meer voor de solden! Alles op! Eigen schuld dikke bult!

  3. Ann

    Ben content dat de preparé er voor niks tussen zat en dat er geen blijvende schade is aangericht! Want stel je voor dat je dan niet op de foto kon gaan met Kobe Desramaults en niet kon genieten van diens kookkunsten?! Ben jaloers, staat ook op mijn verlanglijstje :-) Was ’t lekker?!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>