And what a year it’s been

365boek.jpgNog twee foto’s, en ik ben erin geslaagd om 365 dagen aan een stuk elke dag een foto te nemen en op mijn Facebookpagina te posten. Vervloekt heb ik dat project, op dagen dat ik doodmoe was en heel de dag achter mijn bureau had gezeten en werkelijk geen benul had van wat ik nu weer zou kunnen trekken dat al niet zevenendertig keer getrokken was. Maar nu ik alle beeldekes eens schoon in een mapje heb gestoken om er een fotoboek van te maken kan ik alleen maar zeggen dat dat rockt, zo’n Project 365. En dat ik dat iedereen ten volle kan aanraden, zeker als je zoals ik een redelijk goede camera in je gsm hebt zitten.

Het is me het jaartje wel geweest, denk je dan, als je er eens doorgaat.

IMG_0341.jpg IMG_0970.jpg

(I know, I know!!)

IMG_2248.jpg IMG_1765.jpg IMG_0556.jpg

Carré Willebroek 4 life.

IMG_0584.jpg

Wat een man. <3 IMG_3070.jpg

331.jpg IMG_0010.jpg IMG_2783.jpg

En dit zijn er dan nog maar tien van de DRIE-HONDERD-VIJF-EN-ZESTIG. (so proud)

Anyways, ik heb tot mijn verbazing al een paar paniekerige mailtjes gekregen met de vraag naar een tweede jaar. Sommige mensen zijn dus echt niet platgeslagen door de tientallen foto’s van mijn avondmaal, of ik die kerstomaten eet op de trein, zo leren wij hieruit. Ik sla zelf ook een beetje in paniek bij de gedachte dat ik moet stoppen met fotograferen, en dus is er een plan. Een plan waarvan ik op dit moment een beetje vrees dat het te ambitieus is, maar dat dacht ik vorig jaar dezen tijd ook. Ik ga het nog een beetje tweaken in mijn hoofd, maar binnen dit en niet zo lang ga ik waarschijnlijk zo zot zijn om eraan te beginnen. STAY TUNED!

Het wordt de max vet.

Reacties

 1. way to gooooo! proficiat!
  écht!

  ben ook al (een paar keer) begonnen, maar nog nooit volgehouden.

  superrespect!

 2. Pamplemousse

  Uw volgend project = Elke dag een foto van uw groeiende buik van een wezentje dat zijn weg naar de wereld vindt? ;)

 3. Ik kijk al uit naar de rest :)
  Wil er ook al een hele tijd aan beginnen, maar de camera van mijn gsm is niet goed genoeg.

 4. Jong , wat vliegt een jaar vlug voorbij! Ik heb het van den beginne gevolgd! Ik mag dan nog zo graag bloggen, met dat gefoefel met dien kodak en die kabeltjes zou ik het nooit volhouden! Go on!

 5. michkepee

  Dikke proficiat zenne! en ‘k weet uit ervaring dat het niet simpel is om dat vol te houden (mijn 365 dagen waren rond op 22 febr). ’t is een soortement dagboek eigenlijk. En verder: zeer benieuwd naar wat er nog komen gaat! Go on meid!

 6. Ik ben een vriendin van Lien en lees je blog door een linkje van haar.. Moet nu wel lachen want zij heeft me overhaald om een project 365 te doen, wat we dus nu aan het doen zijn.. Ik denk dat ik in een gat ga vallen als het gedaan is (of net niet?) en ik kan me meestal moeilijk beperken tot eentje dus het is een goede les voor me: less is more
  Leuke blog trouwens, lees het met plezier

  Sofie

 7. Ik ben ook benieuwd naar je nieuw plan, want ik keek echt uit naar je foto’s. Vooral je bijbehorende uitleg was altijd super.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>