in pictures

legodigital.jpgHet mag knal onder mijn hersenpan dan wel aanvoelen alsof ik de laatste weken een keer teveel ben opgestaan om vijf uur ’s ochtends (wat keihard waar is) en een werkuur of dertig teveel achter de kiezen heb (wat een understatement is), toch heb ik de afgelopen weken echt wel soms iets anders gedaan dan werken. De foto’s op mijn telefoon bewijzen het, dus moet het wel waar zijn. Binnen drie weken heb ik verlof, en dan zal er vast zelfs nog eens een blogpost aan te pas komen die die naam waardig is.

Tot dan: beeldekes!

vaka1.jpg

Ik ging naar een Meli-expo in de Walen, en ik werd bekans zot toen ik deze apiramahastjes zag hangen. Als iemand iemand weet die er heeft en verkoopt, poke mij eens op Facebook.

vaka3.jpg

Ik mocht voor het werk een kasteel uittesten, op voorwaarde dat ik op ludieke yet sympa wijze met mijn vent op de foto ging. En zo geschiedde.

vaka2.jpg

Omdat we het zo goed deden trakteerde de kasteelheer ons op taart. <3 vaka4.jpg

Op de antiekmarkt van Tongeren wisten Youri en ik één ding zeker: ons leven zou niet langer compleet zijn zonder deze aankoop. Gelukkig ging het ook weer over.

vaka5.jpg

De froe deed een comeback, wat ervoor zorgde dat mijn haar er volgens mijn broer uitzag als een helm, maar dan op een goede manier. Ondertussen moet ik het weer zelf drogen en is het ’s morgens eerder een helm op een slechte manier. Zo gaat dat in mijn bestaan.

vaka6.jpg

We gingen ’s avonds al eens terrassen aan onze schone Vlaamse kust.

vaka7.jpg

Ik dronk er meer dan ik danste.

vaka9.jpg

Soms zelfs achter mijn bureau.

vaka8.jpg

En met jullie? Alles paletti?

Reacties

 1. Roos

  U haar is kweenie hoe schoon!! *jaloers*
  Met welk hipstamatic filmke heb je dat getrokken?

 2. Miesje

  Hier bij mij precies hetzelfde kapsel als jij hebt :-)
  Ben er ook content mee behalve ’s ochtends als de froefroe er nogal hyperkinetisch uitziet…
  Er is wel wat werk aan hé?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>