lilith kondigt een zot nieuw project aan

calendar_August_20.jpgDat er na het vorige project 365, waarbij ik erin slaagde om een jaar lang elke dag een foto te nemen en te posten op mijn Facebookpagina, een nieuw project moest komen was voor mij nogal klaar als pompwater. Ik mis het namelijk, die dagelijkse foto, en dat overzicht op het einde van het jaar van wat ik nu eigenlijk allemaal heb uitgevreten. Tegelijk was ik na de geweldig fijne blogrevivalweek ook op zoek naar een manier om meer en regelmatiger te bloggen. Ziehier: het ontstaan van het idee voor het nieuwste tftc-project. Dat vandaag uit de startblokken schiet, niet toevallig op de dag dat ik ook nog eens op tram drie spring. En ik noem het… TFTC 365. :aah:

Ik ga een jaar lang elke dag een foto nemen. Ik ga die foto’s ook een jaar lang elke dag posten. Op mijn blog. En! Ik ga er ELKE DAG een blogpost bij schrijven. Dat leest u goed. Ik ben compleet zot.

Aangezien het mijn blog en mijn feestje is zijn er wel een paar regeltjes. Zo vind ik dat ik niet per sé elke dag moet zorgen dat er iets gepost is, maar kan ik zoals bij mijn tripreports aan het einde van de week ook zeven posts doen, als ik bijvoorbeeld een week ergens in een grot heb doorgebracht waar geen internetverbinding is. Men weet immers nooit wat het leven in petto heeft.

Dat heeft nogal wat consequenties, dat hele zotte idee, voor mij maar vooral ook voor jullie. Ik ga veel bloggen. Tales from the crib zal dit jaar veel meer een dagboek worden dan een blog met random stukjes. Wil dat zeggen dat ik plots heel mijn privéleven op straat ga gooien? Ik denk het niet, maar er zal vast wel meer lijn in zitten dan doorgaans het geval is. Een experimentje dat ik bereid ben aan te gaan. Het wil ook zeggen dat er meer plaats zal zijn om eens een receptje te posten, op zijn tijd, of een post over een geweldig boek dat ik heb gelezen of een kleed dat ik heb gekocht. Er zal dus veel zijn, en van vanalles. En soms weinig, sommige dagen misschien wel maar één zin. Of een woord. :aah: En ik weet dat het moeilijk zal zijn, en dat de kans bestaat dat ik er niet in slaag, maar whatever. Dat was net zo met het vorige project, zeg ik.

Ik denk dat het cool wordt, eigenlijk. En dat we veel van malkander gaan zien, de komende tijd. Bare with me. Ow, en aangezien ik veeeeeeel inspiratie nodig ga hebben dit jaar staat mijn inbox altijd open voor vragen en foto- en dolle blogpostsuggesties.

We zijn vertrokken!
Hupla!

Reacties

 1. Madam Frutsel

  Oooh jippieeee !! Na een lange werkdag is er dus dagelijks wat ontspanning voorzien, ik dank u bij deze alvast bij voorbaat :-))
  Ge gaat uw cijfers hier nogal de hoogte zien ingaan, peisik !
  En : van harte gefeliciteerd en al hé ! Welkom op tram drie, ’t is hier eigenlijk best gezellig hé, zeg nu zelf ?

 2. Voila si de kogel is door de kerk! Veel succes! Maar wat ik me nu justekes afvraag , wat betekend het eigenlijk of waar komt de uitdrukking vandaan, “de kogel is door de kerk”, nu ja k zal daar niet wakker van liggen!
  groetjes

 3. Wat leuk! Ik ben nu al benieuwd naar de stukjes die je gaat schrijven! Zelf post ik al sinds 18 juli elke dag (per toeval!!) een blog, maar om het door te trekken naar een 365 days project.. dat durf ik niet ^^

 4. marleen

  Wegens vakantie, dikke proficiat met vertraging, maar volledig van harte.
  Je project = super, echt iets om elke dag naar uit te kijken ! -(allez, wij toch…)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>