lilith gooit het in een lijstje

kalenderblaadje30.jpgNa een bijzonder lange dag die werd gevolgd door een bijzonder korte nacht tik ik deze blogpost traditiegetrouw vanuit een nachtelijke woonkamer in een huisje in Los Angeles. Ik ben er dan ook traditiegetrouw niet in geslaagd om langer in bed te blijven liggen dan tien voor drie. Echt, slapen en ik, dat is toch ook een relatie waar ik nog eens een boekje of drie over moet opendoen. Aber, het geeft me wel tijd om te bloggen. Aha!

Dingen die ik gisteren minder vond:

* het technisch defect aan onze vliegmachine, waardoor het even leek alsof we nooit zouden kunnen vertrekken in Londen en we uiteindelijk met meer dan twee uur vertraging aan onze zo al lange vlucht begonnen
* die lange vlucht, die maar bleef duren, ondanks het feit dat ik voorzien was van zoveel entertainmentmateriaal dat ik mijn eigen winkel kan beginnen in Los Angeles
* die kerel op het vliegtuig die heeltijd naar mij bleef staren, waardoor ik dingen dacht als “aumagad, het is een kaper” en “geen oogcontact lilith, geen oogcontact”
* het bleek uiteindelijk gewoon een starende kerel. Zul je altijd zien
* dat al het vegetarische eten op de vlieger voorzien was van kilo’s paprika’s, wat niet bijzonder cool is als je allergisch bent aan paprika’s. En dat ik dan maar van armoe pistoleetjes heb belegd met de gekookte worteltjes die mijn vent niet lustte in zijn voederbak. YUM! :/


Dingen die ik gisteren super vond:

* Bridesmaids op het entertainment system van het vliegtuig. I laughed, I cried, ik vond hem waarlijks compleet de max
* dat er geen enkel huilend kind op het hele vliegtuig zat. Bliss
* de buurt in West Hollywood waarin ons huisje ligt. Precies Camden in Londen, maar dan in LA
* en OVERAL SUSHI
* hoe gigantisch veel keuze ze hier toch altijd hebben in de supermarkt. Ik zou hier kunnen wonen in een supermarkt, ik
* live naar de Emmy’s kunnen kijken op tv

Dingen die ik gisteren vreemd vond:

* dat alle controledingen op Amerikaanse vliegvelden precies veel makkelijker gaan als je een getrouwd koppel bent. Mijn huwelijk heeft mij eindelijk de betrouwbare aanblik gegeven die ik jarenlang heb gemist
* de eigenaar van ons huisje. Echt zo’n type dat de toeristen in zijn crib koudweg de keel oversnijdt en waarvan de mensen zeggen: dat is nu eens echt iemand van wie we dat niet hadden verwacht. Maar ik had dan ook allemaal krantenartikels over Ronald Janssen zitten lezen op het vliegtuig, verzekers dat
* dat ik in Trader Joe’s werd gevraagd om aanstaande woensdag model te zijn in een kapsalon in Hollywood waar ze iets wilden doen met rosse kapsels. Uhuh, drie uur hier en ik was al bijna the American Dream
* dat ik altijd jetlag gelijk de beesten, en Youri niet. Dat ik nooit kan slapen op vliegtuigen, en Youri wel
* de dopjes van Amerikaanse zoutvaatjes. Die gaan echt volledig mijn petje te boven

tftcdag30.jpg

En zo zie ik eruit als ik met een vermoeid hoofd en hersenen die aanvoelen alsof ze gefrituurd zijn Amerikaanse spaghetti in elkaar flans. Die wel geweldig lekker was, I must say.

tftcdag30_2.jpg

Stay tuned, want straks gaan we op celebrities jagen met die dolle hastn van TMZ. :aah:

Reacties

 1. severine

  mag ik even melden dat ik dit verslag ook werkelijk de max vond, vooral dat item van het kapsalon vind ik wel hilarisch

 2. En ik dacht dat er stond “aumagad, het is een kapper”, waardoor die uitnodiging om haarmodel te zijn ook weer heel anders klonk… :)

  Veel plezier daar!

 3. Hmm! Leep! De mensen hier groen laten uitslaan (van jaloezie that is). En ondertussen eigenlijk gewoon thuis zitten! ;-)
  En nu natuurlijk morgen afgetroeft worden met megabangelijke celebrityshots! (hint, hint);-)

 4. Vind uw reisverslagen altijd supergeestig!
  En inspirerend!
  Gij in LA. Ik morgen in BKK. En een blogske zoals elk jaar.

  Btw: West-Hollywood? Dan moet ge definately Astrid Bryan’s crib checken :)

 5. silke

  gij ziet er toch nog kweeniejoegoe uit voor iemand met een jetlag en gefrituurde hersenen! must say!
  het viel mij trouwens ook net op dat uw virtuele leeftijd 2 jaar achter staat :)

 6. bee

  Hint hint als je wil gaan shoppen..tj maxx is de max en marshalls ook..zijn outletstores..maar tis soms alles of niks he je kent dadde…
  En wholefoods is een toffe supermarket..ma wel duur..
  Veel plezier!!

 7. Sipke Jan

  U heeft het natuurlijk bij het rechte eind wanneer u een vlucht zonder huilend kind wenst.
  Ik daarentegen wens een vlucht zonder vegetariërs, hun vezelrijk dieet doet hun ingewanden een onmenselijke hoeveelheid gas produceren waarin menig medereiziger 10 uur of langer dient te overleven. Helaas moeilijk te vinden vandaag die flatulentloze vluchten…

  Voor de rest niks dan liefs uiteraard…

 8. caroline

  Bridesmaids?! Dat was me nu toch een chickflick verzonnen door een bende overjaarse testosteronfabriekjes. Maar hey, les gouts et les couleurs…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>