lilith en de dingen die ze deze week fantastisch vond

kalenderblaadje57.jpgHet was een goede week, vind ik. Een goedgevulde ook, zodat hij zodanig snel voorbij vloog dat ik het maar amper heb beseft. Veel werk, veel afspraken, veel deadlines, ge kent dat wel. Gelukkig hebben we de instagramfoto’s nog, zeg ik altijd! En de lijstjes, zoals deze:

Dingen die ik deze week fantastisch vond:

* de zon. Maat, ik hou van de zon! En het feit dat er nog op terrasjes kan gezeten worden als de pompoenen al vermassacreerd zijn
tftcdag56_3.jpg
*Modern Family. Ik heb nog maar de eerste aflevering gezien, en straks staat de tweede op het programma, maar ik durf wedden dat ik hooked ga zijn, y’all
* de update naar iOS5. Ik heb het gevoel dat ik een hele nieuwe iPhone heb, zegt. Vooral het gemak om dwaze foto’s naar Youri te iMessagen is werkelijk compleet de max <3 * de update naar Lion. En de iCloud. Ik ben zo'n nerd, ik, als ik begin * I know this much is true van Wally Lamb. Ik zit nog maar net over de helft, maar jezusmina, wat een boek!
* het feit dat mijn vent op het fantastische idee kwam om vanillepudding met speculoosjes te maken
* sapjes.
tftcdag56_1.jpg

Van de Zest, of van dat geweldig spel in de K in Kortrijk. (dat is een shoppingcenter. Begint asjeblieft niet te kijken of er een klein sapjesspel te vinden is in de K van Kortrijk :/) Ik neem me na het drinken van zo’n plastieken beker met zes stukken fruit in altijd voor om dat thuis ook te maken, maar dan besef ik dat ik de blender daarna moet uitkuisen. En fruit moet schillen. En dan ben ik eigenlijk al moe
* de vreselijk lekkere vegetarische couscous die ik maakte naar het recept van madam photo-copy ann. Ze beweert dat hij zalig is, en daar is nu eens geen letter van gelogen
tftcdag56_2.jpg
* mijn nieuwe oorbellen van Fleur Fatale.
tftcdag56_4.jpg
FOR CUTE. Met dank aan Lien voor de tip!

Reacties

 1. Man man, ik word altijd zo blij van uw berichten he. En ik was al zo blij, straks begin ik nog te bleiten van de blijheid! ;-)
  En die couscous zet ik ook op het weekmenu, nu MOET ik die gewoon ook eens proeven!

 2. Modern family is zó zwaar de max! En zoals Marleen zegt, ’t wordt alleen maar beter.

  En met sapjes heb ik tzelfde. Ooit één keer geprobeerd. Veel afwas, veel geschil en twas niet eens zo lekker als van die kraampjes :/ maar goed, lang leve de sapkraampjes!

 3. Ann

  Aiai…nog een leuke plek om leuke juweeltjes te scoren! Gelukkig heb ik een echtgenoot die elke keer zegt ‘oh leuk’ als er weer een nieuw paar aan mijn oren hangt te bengelen.
  Anderhalf uur rijden voor sushi of sashimi, daar moet ik dan weer niét mee afkomen ;-)
  We hebben toch wel dezelfde smaak wat oorbellen betreft. Ik heb een paar dat heel erg lijkt op dat van op de foto. Me like a lot! :-)

 4. Oooo ja, leve de oorbellen (ik heb mij ook eens laten gaan) en leve de sapkraampjes. Als ik in ’t stad kom (en in mijn geval is dat Antwerpen), trakteer ik mezelf altijd op een superlekker sapje van de sapjesbar in het shoppingcenter aan de Groenplaats! Yummie!

 5. Gelukzak, ik zit hier nog een week of vier met die beginnersoorbellen in mijn oren en mag alleen maar kwijlend kijken naar mijn drie paar oorbellen. Ik heb trouwens dringend behoefte aan een vierde paar, vind ik.

 6. @Tita: die die ik aan het drinken ben op de foto kwam van daar.

  @Fie: ja? Ik vind de very very berry anders ook wel ongelooflijk lekker. Maar de volgende keer doe ik de mango tango. ;)

 7. Marleen

  Ben ik nu een oude zaag als ik zeg dat ik die sapdingskes van zo’n kraampje altijd zo duur vind? Of is dat toch de moeite?

 8. @Marleen: ze zijn inderdaad niet goedkoop, maar voor een hoop vers fruit dat ik niet zelf moet persen vind ik dat wel de moeite.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>