lilith kreeg een stokje

kalenderblaadje44.jpgStokjes, zij die ze niet kennen hebben de gouden dagen van de blogosfeer gemist, zeg ik. Vroeger smeten wij namelijk constant met stokjes van blog naar blog, omdat we dan konden meelopen met de bende en niet zelf onderwerpen moesten bedenken. Daarna raakten de stokjes een tijdje in onmin, maar nu ik zelf weer elke dag een onderwerp moet bedenken van mezelf grijp ik het met beide handjes vast. Bedankt, verbeelding.org!

Aangezien jullie volgens mij al zo goed als alles weten dat er over mij te weten valt hou ik het op tien dingen die zich op heden op Planeet Lilith afspelen, en waar ik het nog niet over heb gehad. Jaha, er zijn zo’n dingen.

1. Ik heb geen bureau meer. Na jaren op redacties gezeten te hebben in de Metropool ben ik nu ineens zo’n freelancer geworden die niet echt gelinkt is aan één redactie, maar erg verschillende dingen doet voor verschillende opdrachtgevers. Omdat ik dat al een tijdje graag zo wilde, en omdat ik minder wilde treinen en meer wilde doen waar ik zelf zin in had. Maar nu werk ik dus thuis. Waar ik tegen niemand kan babbelen. Nu is het nog fijn, ik vraag me alleen af hoe lang het zal duren voor ik tegen muren en stoelen zal beginnen lullen. Als iemand nog ergens een bureau vrij heeft waar geen andere voorwaarden aan vasthangen, roep eens. Misschien kom ik wel een dag of twee in de week naast u naar retro Youtubevideo’s kijken en dan kunnen we al eens een klapke slaan, ofzo

2. Door bovenstaand punt draag ik mijn knalroze crocs veel vaker dan alle jaren daarvoor. Ja, ik heb knalroze crocs. Alleen echte wijven durven knalroze crocs dragen en daarover getuigen op hun weblog. Topwijven posten er ook nog een foto van

tftcdag44.jpg

3. En ja, ik maak me een tikkeltje zorgen dat dit statement me lezers heeft gekost, maar langs den andere kant heb ik er zeker ook gewonnen. Welkom op mijn blog, fellow crocaficionado’s!

4. Ik draag ze trouwens alleen binnen, als niemand mij kan zien. Op andere momenten draag ik alleen maar naaldhakken van twaalf centimeter

5. Ik ben bezig met iets top secrets, involving mijn blog en ik die iets mag weggeven. In de gaten houden dus, dit etablissement

6. Vandaag is trouwens mijn eerste werkdag. Niet bepaald van harte, maar het komt vast wel weer terug. Op eerste werkdagen ruim ik altijd mijn bureaublad op, stel ik een nieuwe achtergrond in (deze keer een blauwe zee met een blauwe hemel, aaah) en neem ik me voor om vanaf nu altijd inbox zero te zijn. Ik meen het nog ook

7. Sinds vanmorgen heb ik een nieuwe traditie: de dag beginnen met een kop Tazo Tea van de Starbucks. Bijzonder benieuwd of ik dat langer volhoud dan, laat ons zeggen, een dag

8. Ik heb ook allemaal fruit meegebracht van de winkel, maar vreemd genoeg heb ik fruitdrempelvrees. Niet op locatie, alleen thuis

9. Ik zet de radio nog altijd luider als ik Gotye hoor passeren. Blijft toch een steengoed nummer, zulle. Net als dat laatste van School is Cool, I lurve

10. Jullie hebben al de rest niet gelezen omdat jullie nog altijd naar die roze Crocs aan het staren zijn, hé? Iekwiestet. Het hadden ook bruine kunnen geweest zijn, denk daar maar eens over na!

En ik geef het stokje doorrrrrrrrrrrrr… aan ysabje, klein konijn en Miss Lily. In te vullen naar eigen goesting, dat spreekt.

Reacties

 1. Laurence

  1. altijd welkom in funky Hakendover, de nieuwe burelen worden binnenkort ingehuldigd, kan je lekker West-Vlaams tetteren met the husband en over Ieper leuteren met mijn moeder, die ook van The City is.
  Je kan zo elke week een dag op verplaatsing bij een vrijwilliger gaan werken :-) krijg je ook weer schrijfvoer bij
  2. all kinds of wrong!
  3. te gechoqueerd om nog verder te reageren :s

 2. I love the roze crocks. Dat maakt mijn roze crocks met rozenprinten (Yep really rozen als in de bloemen) net iets minder erg =D

 3. caroline

  Ik heb lichtroze crocs… Waar ik dit weekend per ongeluk bijna mee in de supermarkt stond… Dit drama gelukkig nog net op tijd kunnen voorkomen, want idd ik draag ook alleen maar stiletto’s in real life.

 4. pamplemousse

  OEF! punt 9 maakt punt 2 geheel goed. maak ik u jaloers als ik zeg dat ik een ticket heb kunnen bemachtigen van het in-tien-minuten-uitverkochte-concert van mr. Wally De Backer? owyeah.

 5. Wel, ik zit op dit moment thuis door een ongeval, dus mijn bureau op het werk voelt zich nogal eenzaam. Je mag dat gerust gebruiken en opfleuren met een mooie achtergrond. En anders mag je thuis aan mijn bureau zitten, ik denk dat mijn blauwe plekken mooi bij u roze crocs passen ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>