lilith doet van eindejaarsvraagjes

kalenderblaadje123.jpgAangezien ik er ook dit jaar weer niet in ben geslaagd om zo beroemd te worden dat er plots een journalist van HUMO aan de lijn hangt om mij te vragen naar wat ik allemaal tof en fijn en interessant vond dit jaar, doe ik het maar op mijn eigen blog: eindejaarsvraagjes beantwoorden. Best zielig eigenlijk, zo ongevraagd, maar als jullie allemaal meedoen dan valt het misschien allemaal wat minder hard op.

tftcdag123.jpg

Wat vindt u de belangrijkste gebeurtenis, evolutie of trend van het voorbije jaar?

Ik heb geprobeerd om dit jaar wat minder kwaad, gefrustreerd, triest en gedemotiveerd te zijn door gebeurtenissen die ik zelf niet in de hand heb. En ontdekt dat ze vaak gewoon verdwijnen als je de tv afzet. Boy, did that work like a charm. Ow, en ik ben zwanger. *wiew*

Wat vindt u het beste en wat het slechtste radio- en/of tv-programma van 2011?

Ik was wild van Weg naar Compostella (Eén), bleef bijzonder warme gevoelens hebben voor Man Bijt Hond (Eén), en had wat guilty pleasures in de vorm van Oh Oh Tirol (2BE), Exotische Liefde (VT4) en Superfans. (VT4) De radio stond hier elke dag op Stubru, behalve als Gunther Desamblanx in de buurt van de micro kwam.

Wat vindt u het beste boek, de beste film, het beste toneelstuk/concert en de beste cd van 2011?
Beste boek: We need to talk about Kevin – Lionel Shriver, One Day – David Nicholls, How to be like Walt: capturing the Disney Magic Every Day of Your Life- Pat Williams. Beste film: weinig gezien, maar ik vond One Day toch schoon zulle.

Concert: Bon Iver in Los Angeles.

Wie wenst u wat toe voor 2012 (ten goede of ten kwade)?

Iedereen wat meer vrolijkheid en dolle leute. En het talent om content te zijn met wat we hebben. Volgens mij wordt het dan pas echt een rockende wereld, maat.

Reacties

 1. Hey Lilith, ik wens je alles wat je graag wilt, maar niet kan kopen in een winkel!
  Gezondheid, kan banaal klinken op uwe jonge leeftijd, ik lachte daar vroeger mee toen de mensen me dat wensten! En aheum, nu versta k het ineens wel wat ze bedoelden!
  En natuurlijk, een zwangerschap, zonder al te grote bijwerkingen. En na een bevalling die echt niet romantisch is, een wolk van een baby, een klein Yoerietje!
  Veel kookplezier op de eindejaarsfeesten en dat je ook eens je voetjes onder tafel mag zetten!
  Happy 2012

 2. @Christa: merci, jij ook zoveel goede dingen, en ik besef maar al te goed dat die gezondheid met reden een cliché is. :)

 3. deze vragen doen mij beseffen dat ik helemaal niet meer mee ben. boek, muziek en film van het jaar? ik heb totaal geen idee. allez, ik ken mijn voornemen voor 2012: op het einde van het jaar in staat zijn deze vragen te beantwoorden :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>