lilith en de dingen die ze in 2011 super vond

kalenderblaadje119.jpgKerstmis nadert, ik kan de toastjes met garnaalsla en de gefrituurde kaasbolletjes bijna ruiken, en dus doe ik nog eens verder van eindejaarslijstje. Met een overzichtje van alle geweldig fijne dingen die mij het afgelopen jaar blij hebben gemaakt, of gewoon random betrekkelijk super waren.

* den John. Wat niet wil zeggen dat ik Astrid niet geweldig vond (verre verre van, zelfs), maar echt: ik hou oprecht veel van den John Bryan met heel mijn hart. ZIE HEM GAAN, precies een wormpie, maar dan beter!

* de donuts van den John. Man man man, ik moet er nog zo dikwijls hevig kwijlend aan terug denken.
* In ’n out burgers. YUMKES.
* Dat ik voor het eerst in jaren durfde gaan zwemmen in een openbaar zwembad.
* project TFTC 365. Ik amuseer mij daar precies wel nog mee.
* Instagram: in het begin was ik niet helemaal mee, maar nu ben ik zwaar verkocht.
* Sweet Vanilla Cinnamon geurkaarsen van den Anthropologie. Ik ga een voorraad moeten inslaan in New York, dunkt mij. En ja, ik reken dat onder persoonlijke hygiƫne.

tftcdag119.jpg

* verjaardagsfeestjes. Veel verjaardagsfeestjes.
* botjes die rond mijn kuiten konden!
* dat Youri en ik er gewoon in geslaagd zijn om thuis volledig te stoppen met het eten van vlees, vis en kip. Had ons dat een jaar geleden wijs proberen te maken, en we hadden er geen woord van geloofd. Very very pleased with that one.
* guacamole. Heb ik guacamole gegeten, zeg!
* mijn rosa bag. <3 * het feit dat ik mijn doel van meer dan dertig boeken lezen met gemak heb gehaald. Leve de Kindle! * Pugliƫ, Corsica, Los Angeles, Londen, Friesland, Parijs. <3 * ineens een boekske mogen maken, vandezomer. Hoe zotjes was dat, eigenlijk?
* Plenty van Yotam Ottolenghi. Heerlijk veggiekookboek.
* dat ik de lekkerste cappuccino’s tegenwoordig gewoon in Ieper drink.
* er ligt een vloer in onze gang! I know!
* dat Youri de ten miles uitliep. How cool was that?
* stoppen met kopen. Nog steeds vreselijk content van.
* een paar geweldige etentjes in In De Wulf.
* dat One Day een geweldige film bleek te zijn, en dat ik ook serieus hebben genoten van Super 8 in de cinema.
* die keer dat half Hollywood aan mijn kodak passeerde, samen met Jezus.
* Google Plus. Voor drie minuten en een half.
* Wordfeud.
* Ginette van Superfans. ‘k Gon ne kje bij zijne collier stekken, zeisse.
* de baby bump, die toch echt niet meer lang zal kunnen aanzien worden als uit de hand lopende vetrollen, nu.
* mag ik hopen.
* Spotify.

Reacties

 1. BVdE

  Maar wat een drie minuten en een half!
  Haters<3g+

  En wat een Astrid Bryan, dat ook. Echt, als die aan the poor life wil beginnen, ben ik her man.

  En spijt dat ik niet het nieuweboekskesteam zat, dat ook.

 2. Leen

  o Kelster, wat heb jij precies een superjaar gehad zeg:-)! Ik breek hier mijn hoofd, maar ik kan precies aan niet veel anders denken dan aan een vermoeiend jaar met 2 vermoeiende kinders;-)! Neemt niet weg dat ik blij wordt van jouw jaar te lezen :-).
  Maar toch; ja, Astrid is de max:-). En ja, da boekske van de zomer nog meer:-). En ja, ik heb daar leuke nieuwe mensen leren kennen (honey, jij hoort bij mijn supermomenten van 2011 ;-)! ), altijd ’n toppertje!
  En ja, dan vergeet ik nog bijna Rundskop. En de Matthias, natuurlijk. En dat ik in 2011 gehuild heb toen mijn superdochter naar de instapklas ging. En dat ik nu zo fier ben op die flinke meid :-).
  En dat ik eindelijk roux kan maken. ’t zijn de kleine dingen tenslotte, he :-).

 3. Leen

  …en dat ik net voor ’t einde van 2011 nog snel een joekel van een -dt-fout schrijf in een blog. En em dus niet kan deleten :-(. Goe bezig.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>