lilith legt lijstjes

Geboortelijstjes. Lijstjes van alle dingen die ik nog moet zien te vinden op de zwarte markt. En dat zijn er nog maar bijzonder weinig, want deze gierige pin heeft zowat de hele uitzet voor kind 1 tweedehands zien te scoren voor de helft van de nieuwprijs of minder, wat ervoor zorgt dat er na de bevalling meer dan genoeg geld over is voor wijn en sushi voor de mama in zieke hoeveelheden. Lijstjes met dingen die in het koffertje moeten voor de materniteit. Lijsten met opdrachten die nog af moeten tegen dat ik moet bevallen. Adressenlijstjes. Maar ook: een lijstje met alle dingen die ik nog wil doen voor hij er is, de sloeber.

En dat is echt niet meer bijzonder lang, ook al zou je dat nog altijd niet bijzonder hard zeggen, ik weet het. Ik steek hem hier zelfs nog serieus vooruit ook, voor de show. GUN HET MIJ, WILL YOU?

buikbaby.jpg

Anyways. Omdat ik dus denk dat mijn sociaal leven nogal tot een piepende halt zal komen binnen een paar weken ben ik dus nog allemaal dingen aan het doen die er dan een tijd niet van gaan komen.

Naar de cinema gaan met de husband, bijvoorbeeld. Naar The Hunger Games, trouwens, die ik zeer genietbaar vond als laatste bioscoopfilm voor de komende zes jaar.

Of naar een tweesterrenrestaurant(!!) gaan eten, omdat het voor veel goedkoper kon met één of andere actie. Zo vreselijk hard van genoten, jongs, zelfs zonder aangepaste wijnen.

saintnicolas.jpg

Of gelijk gisteren, nog eens naar een kookworkshop geweest in deze fijne kookstudio. En geleerd hoe ik sushi en binnenstebuitensushi moet rollen. Het was de max. Ik was niet eens beschaamd toen ik mijn sushi’s moest uitdelen of niets!

revelatio.jpg

Dit weekend wordt er nog gewelnesst ook, en er staan nog minstens tien andere dingen op mijn lijstje. Benieuwd hoe ver we gaan geraken, maar als het kort dan kort het, zeg ik altijd.

Reacties

 1. Groot gelijk dat je nog snel doet wat je nog graag wil doen, want je leven zal idd een drastische wending nemen!
  Geniet nog van al die leuke vooraf -dingetjes
  groetjes

 2. Emilie

  Die sushi van ziet er overheerlijk uit.
  Ik heb hier ook wel nog “dingen” liggen die weg mogen van uitzet. Je mag me gerust laten weten wat je nog nodig hebt, dan kijk ik wel eens of dit hier nog aanwezig is (zonder aankoopverplichting ;p) Zondag 22 april ben ik in “de” streek, dan moet je zelfs niet speciaal naar hier komen om te bekijken.
  xxx

 3. veel mensen denken dat al hun vrijheid verdwijnt als ze kinderen hebben.. dat valt wel mee zenne, ik sleurde de mijne – en sleur nog steeds – overal mee naartoe.. neh

 4. Isabel

  Delhaize is blijkbaar “place to see” :-)
  Je hebt idd een heel bescheiden buikje ! Geniet van jullie laatste weekjes samen en geniet vooral ook nog van de laatste weekjes getrappel van pruts. Voor je het weet, zijn die laatste weken voorbij.

 5. Wijn voor de mama? Als je van plan bent om borstvoeding te geven toch best nog niet te veel, hé, maar je kan natuurlijk ook altijd bewaarwijnen kopen.

 6. Tine

  Hoi Lilith,
  Mag ik vragen wat je uiteindelijk nog op je geboortelijstjes geplaatst hebt (zoveel jaar geleden)? Hier ook alles tweedehands gekocht, maar om aan andermans drang van ‘een kado te geven’ tegemoet te komen, gecombineerd met ‘ik wil enkel nuttige dingen’, mss toch nog een geboortelijst in ’t vooruitzicht…
  Of: wat kan je na 6/9/12 maanden echt gebruiken (zonder je te vergissen in maten of andere factoren)?
  Alvast bedankt!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>