lilith mag iets weggeven

Ik vind dat niet evident, een boek vinden dat mij helemaal meesleept tot het einde. Dat er tegelijk voor zorgt dat ik elke vrije minuut wil lezen, en ook niet, want dan is het boek te snel uit en moet ik weer op zoek. Bewijs daarvan is het feit dat ik op mijn Goodreadspagina alleen maar veel sterren geef aan boeken: als ik ze uitlees, dan zijn ze goed. Meestal heel goed. Geen verloren tijd aan boeken die mij niet volledig meekrijgen, die vliegen zonder al te veel compassie aan de kant. Meedogenloos, die lilith.

Eén van de boeken waar ik vorig jaar echt volledig wild van was is ondertussen vertaald en verfilmd. Ik las het als “The Help“, maar in het Nederlands heet het “Een keukenmeidenroman”. De verfilming moet ik zelf dringend zien, want heel benieuwd of ik even hard van de personages ga houden als tijdens het lezen van het boek.

Goed nieuws voor al wie het boek net zo graag heeft gelezen als ik, of het nog moet lezen: ik mag van de mensen van Enchanté een pakketje weggeven met zowel het boek, de film als de soundtrack.

thehelp.jpg

(de kleuren zijn niet echt zo flets, zulle, dat ligt aan de zon en mijn slechte fotografeerskills)

Aangezien ik een wedstrijdvraag nodig heb doe ik wat een vrouw in zo’n situatie moet doen. Jullie laten pronostikeren op de dag en het tijdstip dat kind 1 op de wereld wordt gezet. Dus datum, uur en minuten. Wie het dichtst in de buurt zit wint het pakket. En het is voor de rappe, want meedoen kan tot morgenmiddag 13 uur stipt.

Antwoorden of in de comments, of via lilith@fromfrats.com. Good luck!

Reacties

 1. Mijn antwoord
  4 juni 14h35
  Lijkt me een mooie datum om geboren te worden, 4 juni!
  Veel succes bij de bevalling!
  groetjes

 2. Inge

  11/06/2012 om 16u05
  Ik weet niet meer wanneer je uitgerekend bent, dus voor hetzelfde geld is dit fysisch onmogelijk :-)

 3. RL

  Op de verjaardag van mijn moeder: 2/2. Om het mooi in evenwicht te houden dan maar om 22u02.

 4. 5/6/12 om 9.32u

  Ha, ha, nu is het niet langer alleen voor jou en je partner spannend, maar ook voor mij.

 5. Weet ge wat, ik ga gokken op het moment dat Fien twee jaar geleden werd geboren:
  2 juni, om 19.20 u.

 6. Wat de fuk, slechte moeder die ik ben, mistyp ik mij toch wel zeker. Ik wis dus mijn vorige deelname, het moest 3 juni zijn. Om 19.20. Drie juni. Niet twee.

 7. Tiene

  06/06 06u36
  En geniet van het moment dat ze het Warme Propje Geluk op je buik leggen!

 8. saskia p.

  5 juni 00:25
  Grappig dat ik ben begonnen met lezen van je blog vanwege je scrapwerkjes en nu geniet van en moet lachen om alle zwangerschapsverhalen (hier ook een eerste kindje op komst :-))
  Leuke prijsvraag!

 9. Isabelle

  3 juni om 16u40
  dan zou je beebje exact 35 jaar jonger zijn dan mij!

 10. Ik wou gokken op mijn verjaardag (14 juni), maar dat is wat te ver overtijd denk ik. :)
  Dan gaan we voor 8 juni om 15.17 uur.

 11. Oh, toeme, ik ben te laat om mee te doen. Los daarvan: ik heb de film vorige week gezien en vond hem fijn. Ik ga alleszins het boek lezen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>