lilith heeft nieuws

Aja, ik had dat hier nog niet gemeld. Dat ik op maandag 11 juni om 14u03 bevallen ben van een geweldig koddig mannetje. Een klein ook, met veel blond punkerig haar. Drie kilo zeventig gram, achtenveertig centimeter, te klein voor al zijn kleertjes maar groot genoeg om mijn moederhart zwaarder in gang te steken dan ik ooit kon vermoeden. <3 dexdag1.jpg

Dexter dus.

Ik ben zwaar verliefd, Youri ook, en als we hier wat bekomen zijn dan vertel ik er u alles over. Tot in den treure.

Ondertussen kan ik nog melden dat Inge de pronostiek en het pakketje heeft gewonnen, met haar gok van 11 juni om 16u05. Go Inge! Bezorg mij je gegevens, en ik maak het in orde.

Ow, en hij heeft zijn eigen webstek. Checkitout!

Reacties

 1. Ik kan niet laten van kijken en wat een knappe layout van Dexter zelve, amai heel knap gedaan, en psssst, ik vind hem helemaal yourie in t piepklein!
  groetjes

 2. Karen

  Proficiat!!!!!
  Blonde jongetjes zijn geweldig.
  Ik heb er hier eentje van 3 weken :)

 3. nogmaals een profici.
  zallik de volgende keer als ik naar mijn schoonouders in oostduinkerke trek eens binnenwippen?
  da duurt nog wel een paar weekjes hoor! :-)
  en alleen als ge het wilt!

 4. saskia

  Proficiat.

  Geniet van het feit dat hij een kleintje is (was mijn eerste ook). Dan passen ze tenminste in al die kleertjes meer dan 1 keer. De tweede is niet echt ne super grote, maar ne normale (5 weken verschil met Dexter) en al die kleine kleedjes waren direct te klein …

 5. Caro

  Welkom op de wereld, Dexter. Mijn moeder zei altijd: “De kleinste zijn de dulste” (als rechtgeaarde West-Vlaamse begrijp jij dat, nietwaar?), en gelijk had ze.
  Het is een schattig ventje, om op te eten.

 6. Katrien

  Proficiat zeg!!!!

  Geniet van je spiksplinternieuwe gezinnetje en ik hoop dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden ;-)

 7. Annelies

  Wauw, wat een prachtig ventje. Geniet ervan en super dat hij reeds zijn eigen site heeft… We kijken er al naar uit!

 8. Huisjeweltevree

  DIKKE PROFICIAT…ben benieuwd naar het bevallingsverhaal en of vroedman van Jan Yperman erbij te pas kwam eigenlijk feitelijk…enne…Marino Punk krijgt versterking :-)…een fijne hechtingstijd gewenst en kindjes t is en t blijft de max !

 9. Wat een schatje! Love the hair.

  Dikke proficiat! Geniet allebei maar volop van dat zalig klein warm stukje minimens :)

 10. Van harte proficiat en heel veel geluk met jullie drietjes. Wat een goed nieuws! Ik blijf uw blog volgen, maar ik zou zeggen, besteed vooral veeeeeel meer tijd aan uw kleine manneke dan aan uw blog ;-)

 11. Woeha! Dikke proficiat! Het echte leven begint nu pas; weinig slaap, luiers, voeding, …, wakker liggen als hij binnen een paar jaar uitgaat, ….!
  ;-)

 12. Beetje laat, maar toch proficiat met de geboorte van jullie zoontje.

  Toevallig in Ieper bevallen? Aan het meubilair te zien wel, tenzij ze het elders ook hebben.
  Was de anesthesist zo ene van +-45j, een kwaaie?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>