lilith shopt kleurtjes

Het was nogal schrikken, toen ik vlak na de bevalling het cijfermateriaal kreeg voorgeschoteld van wat ik net op de wereld had gezet. Ik was zelf geen lichte baby, de man waarmee ik een baby had gemaakt klokte bij zijn geboorte af op een stuk boven de vier kilo, en ik was ook nog eens een week overtijd gegaan. Het kon dus niet anders dan dat daar een serieus borelingske op de weegschaal werd gelegd.

lengte.jpg

Was dat even schrikken, met 48 cm en met moeite drie kilo.
Al helemaal omdat iedereen had gezegd dat ik best niet te veel maatjes 56 kocht, want dat ze daar direct uitgroeien. Ik had dus niet eens maatjes 50. En dus moest er snel gezocht worden naar pyjama’s en kleertjes waar het wondertje niet in kon zwemmen. En was het vooral belangrijk dat het klein genoeg was, niet dat het er geweldig goed uitzag.

Het kind groeit goed, gelukkig. En dus is hij bijna uit de kleine praktische kleertjes, en kon ik al eens een bestellingske plegen in maat 56. Dat deed ik bij Next, na een tip van een bloglezeres. Ik voel nu al dat er de komende jaren heel veel van mijn inkomsten op de rekening van de mannen van Next gaat gestort worden.

next.jpg

Maar zie een keer hoe properkes:

next2.jpg

Ook cool: een cadeautje van de lieve mensen van pepatino in de brievenbus. Ook al in leuke kleurtjes, want daar hebben ze in hun shop wel iets mee. (en niet verder vertellen, maar er zijn zotte soldekes in hun webshop, dus allen daarheen!)

pepatino.jpg

Alsof dat nog niet genoeg was kreeg meneer ook nog een paar gepersonaliseerde fopspeentjes van bij deze webshop.

fopspeen.jpg

Niet dat hij ze minder snel uit zijn mond laat vallen dan de andere die hij heeft, maar ze zijn wel leuker. Dat scheelt.

Reacties

 1. Sarah

  Next is echt de max! Mijn broer gaat regelmatig naar Londen en Canterbury en brengt dan altijd mijn bestelling Next-spullen mee. En Dexter ziet er strafbaar schattig uit in z’n outfit!

 2. Isolde

  Man, man, dat zal slecht voor mijn portemonnee zijn. Waarom ben ik net nu zwanger??? Gelukkig weet ik nog niet of het een jongen of meisje wordt ;-)
  xxx, Isolde

 3. Kim

  Ja amai, dit is ook effectief slecht voor mijne portemonnee :p Hier is ook een kleine baby boy op komst, verwacht eind oktober. Zo’n mooie dingen!

 4. Marissa b

  Wow sie next kleertjes zijn allemaal omterprachtigst, had ik maar een creditcard :(

 5. anonymous

  Purses of most kinds, styles, colorations, with loads of functions, construction, and appearance are available to the client. Custom or not, trendy, lovable, or maybe advanced, the individual needs to do nothing but look for discover a pretty look as well as adornment to match his or her ensemble. Still, locating a whole lot to the purse as well as handbag is also key.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>