lilith is even aan het bekomen

Luid roepen is iets voor durvers, maar ik denk dat we na een hoop betere dagen met Dexter wel kunnen zeggen dat er eindelijk beterschap in zicht is. Geen idee of het aan de astronautenvoeding ligt, of aan het feit dat hij ouder wordt en bepaalde zaken zichzelf aan het oplossen zijn, maar de krampen zijn minder extreem geworden. Ze zijn er nog, maar niet meer dag in dag uit. Dat is dus heel goed nieuws.

De afgelopen tien weken hebben serieus op mij ingehakt, evenwel.
Ik ben dus even aan het bekomen van een hoop dingen. Vandaar het weinige geblog.

Om dat een beetje recht te trekken wat foto’s van het koddigste kindje dat ik persoonlijk ken. <3 dexsleep.jpg

Elf weken ondertussen.

dexsleep2.jpg

En de appel van mijn oog, laat u niks anders wijsmaken.

dexsleep3.jpg

Hij kan zelfs al telefoneren.

dexwakker.jpg

Soms neem ik ook foto’s als zijn ogen open zijn. Moet ik misschien eens wat vaker aan denken.

Maar goed, even bekomen dus. Komt goed, jong.

Reacties

 1. Zo mooi! En zo leuk om te lezen!! Komt inderdaad hélemaal goed jong! Ik ben zo ontzettend blij voor jullie. Echt waar… Genieten maar :-)

 2. Zo mooi! En zo leuk om te lezen! Het komt inderdaad helemaal goed jong… Zo blij voor jullie, écht waar! Genieten maar!

 3. Och, koddig is het minste wat je kan zeggen. Zo’n schoon kindeke. Ge gaat uwen zonnebril nog nodig hebben van al dat licht aan het einde van die tunnel! Zo blij voor jullie!

 4. michkepee

  Ohhhh Lilith, zo’n goed nieuws! Voor jullie en vooral voor kleine Dexter. Je moet weten dat mijn omahart bloedde telkens ik die hartverscheurende verhalen van je las. Hoop dan ook vurig dat deze kleine stap voorwaarts zich doorzet en dat Dexter het vrolijke kereltje wordt die jullie verdienen! Sterkte nog.

 5. Maar echt een knap ventje!! Over 18 jaar misschien eens afspreken met onze Tess :-)(alhoewel, als het van de papa afhangt wacht ze nog minstens 40 jaar om met derre eerste vrijer thuis te komen!)
  Geniet er van, maar daar twijfel ik niet aan!

 6. superpa

  Wij zijn super content, niet alleen voor kleine Dexter maar ook voor jullie beiden. Jullie verdienen dit geluk zo hard, jullie hebben er absoluut alles aan gedaan.

 7. Karen

  Ik vind weinig andere baby’s mooi, maar deze is echt knap!!!!
  Neem maar voldoende tijd om te bekomen, het klonk allemaal heeeeel heftig.
  En dan hopen we allemaal dat het nu in stijgende lijn blijft gaan.

 8. esther

  ooooh dat neuzeke!
  jullie hebben nu wel “terrific two” (ipv “terrible two”) en een makkelijke pubertijd tegoed van Dexter… dat hij dat maar begint te beseffen, de rakker

 9. Floor

  Wat. Een. Knap. Ventje!!!!!!! Bekom maar goed en we duimen allemaal dat het alleen maar (nog) beter zal gaan.

 10. Ik ben ook (heel voorzichtig) blij met die rustigere dagen voor jullie. Het komt goed, echt waar.

  Geniet van jullie koddige ventje. En koddig is hij helemaal! Zo’n schatje!

 11. Schattig meneertje! Hij is precies ook al ferm gegroeid, of ligt dat aan de hoek van de foto’s (of zo)?

  Geniet er nog van! En bekom goed :)

 12. Het doet zo’n deugd om dit te lezen! Hoe dieper je hebt gezeten, hoe euforischer beterschap je maakt. Althans, zo is het bij mij. Ik hoop dat je heel veel energie kunt zuigen uit deze momenten. Alles komt altijd goed.

 13. saskia

  De magische 2 maanden grens (of toch rond die periode). Zelfs makkelijke kindjes worden nadien nog makkelijker. Ik weet niet wat het is, maar op een of andere manier, rond die 2 maanden wordt het altijd eerst nog erger dan het al was en dan plotseling lijkt alles makkelijker. Het is echt een knap manneke en hij ziet er zo gelukkig uit.

 14. Veerle

  Wat ben ik blij voor jullie! Ik vond die 2-tot-3-maanden-grens ook een hele verandering. Mijn dochter was al een makkelijke maar werd toen pas echt supergemakkelijk. Mijn zoontje had in het begin last van krampjes en toen beterde dat ineens. Vanaf toen zette hij het niet standaard op een klagen na elk flesje.

  Kom maar eens goed tot rust. Dat heb je verdiend. Laat je niet opjagen, want die beginperiode kan echt wel slopend zijn. Mijn zoon was niet vergelijkbaar met de jouwe, maar ik heb ook 8 maanden lang alles wat stilgelegd. Pas nu ben ik het weer aan het oppikken.

  En wat een ongelooflijk schattig mannetje hebben jullie daar, zeg!

 15. Caro

  Ah, goed dat het eindelijk wat beter gaat. Van sommige baby’s kun je niet zeggen of het een jongen of een meisje is, maar Dexter heeft zo ontegensprekelijk een jongensgezichtje (zelfs met zijn ogen dicht). Vind ik toch.

 16. Ook ik blijf volgen en hoop telkens op beter…ken het gevoel : zoveel om dankbaar om te zijn maar toch…slaaptekort en fysische klachten bij jezelf of bij wie je t liefste ziet, het kost hopen energie…ooit zal de zon weer voor je/jullie schijnen…alles komt goed, lieve Kelly, Youri en Dexter (alias Marino Punk – lees : wil nog wel eens een foto met kuif zoals bij pas geboren :-)…)

 17. oooo ik ben super blij voor jullie dat het eindelijk wat beter gaat! geniet van de prachtige rustige momenten! en hij is om op te eten zo cute!!!!

 18. Nieke

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Ok, misschien is dat een beetje te enthousiast, maar de hoop is er toch, eh!
  En wat een lieve foto’s.
  Ik hoop dat het na 3 maanden, maar beter en beter blijft gaan! Zo ken ik een kindje, maar dat heb ik hier niet durven zeggen omdat dat op 5 weken nog zo veraf was en misschien helemaal niet waar.
  Maar nu geloof ik er toch in. Dat komt goe, joh! Nog een paar weken, misshien iets vroeger dan K&G zegt met gepureerde groentenpap beginnen en daar komt de meest blije baby van de Westhoek aan.
  Courage nog voor als het toch weer efkes minder gaat.
  En Geniet, Geniet van de mooie momenten.
  En rusten, he!

 19. Ik heb uw verhalen over de krampen een beetje gemist (op reis), maar ik ben blij dat het al beter gaat. Ik blijf alvast verder duimen. En ik kan geloven dat hij de koddigste baby is die ge kent: hij is zo schattig!

 20. je moet ook een paar foto’s nemen als hij weent
  als hij echt boos is
  daar ga ja later heel hard kunnen om lachen
  (en komt vast nog van pas, als hij ooit trouwt ;-))

 21. Ans

  Zalig, heerlijk, zo goed, zeg!
  Is dit weer de magische week 12 die de baby versie 1.0 omtoverd in de baby 2.0, beter, blijer, en vooral heeft baby 2.0 minder pijn?

  Ik hoop het zo voor jullie!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>