lilith durft het niet zeggen

Dat het beter gaat. Zo bang dat ik ben om alles te jinxen.

En toch.
Voel ik dat ik gigantisch uitkijk naar mijn baby terugzien na een dag bij de onthaalmoeder, in plaats van vluchtgedrag te vertonen bij de gedachte aan de terugkeer van het constante gekrijs alleen al.
Merk ik dat ik af en toe echt vreselijk hard zit te genieten van het gezelschap van het kleine mannetje, zonder schuddend en bevend te vrezen voor weer een uitbarsting van krampen en pijn en miserie.
Heb ik eindelijk het gevoel dat ik een beetje enthousiast kan zijn over de komende tijd, en naar dingen uit kan kijken, in plaats van alleen maar één gigantische donkere wolk te zien.

Knalroze gaat hij vast niet meer worden, maar ik ben al heel content met het gespikkelde wolkje, na zo veel dreigend zwart.

darlingdexter.jpg

Hij trouwens ook. <3

Reacties

 1. Oké. Cutest baby pic ever. *houdt haar wippende baarmoeder onder controle*

  Blij dat het al een beetje beter gaat met jullie! Maar sssst, dat heb ik niet echt gezegd, want dan ligt het mss aan mij als dat niet zo blijft.

 2. Ge moogt dat nooit maar dan ook nooit zeggen Lilith! Nooit zeggen dat het nu al efkes geleden is dat hij nog krampen gehad heeft want bonk d’erop krijgt hij er!

  Ik zeg dat ook altijd tegen iedereen: nooit uitspreken wat je zeker niet wil. En ik spreek uit ondervinding (“Nu is het toch al lang geleden dat ze nog eens ziek geweest zijn en de dag erna zit je in de wachtzaal van de dokter of nog erger, op de spoedgevallen”).

  Maar het is je van harte gegund hoor, je hebt genoeg afgezien! En zo’n schatje, die Dexter!

 3. Veerle

  Hopelijk blijft het die richting op gaan! Maar alle momenten waarop je ervan kan genieten, zijn toch al mooi meegenomen. Die nemen ze nooit meer af.

  Het blijft trouwens een pracht van een zoontje!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>